MeanderGroep zoekt een

Werkervaringsplek Zorg Assistent

Dienstverband

6-24 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg

Meander maakt het mogelijk om middels een werkervaringsplek kennis maken met de functie Zorg Assistent.

Tijdens het werkervaringstraject word je begeleid door een interne jobcoach en gekoppeld aan een werkbegeleider. Hierdoor is het mogelijk om stap voor stap kennis te maken met de functie (opbouw in uren is daarbij mogelijk). Samen met de jobcoach bepaal je wat je wilt leren en welke doelen moeten worden bereikt om te kunnen doorstromen naar betaald werk. De doelen zijn vrijwel altijd werkgerelateerd, maar kunnen ook persoonlijk zijn. Het kan ook het onderzoeken van je belastbaarheid zijn.

Tegen het eind van het werkervaringstraject ga je samen met je jobcoach kijken naar de interne vacatures voor Zorg Assistent. De jobcoach helpt jou met deze interne solliciatie, waarvan jij als interne kanididaat, voorrang krijgt op externe kandidaten. Het kan ook zijn dat je tijdens je werkervaringstraject al kennis gaat maken op de locatie van de vacature.

Wat ga je doen als Zorg Assistent?

Als zorgassistent bied jij een mooie aanvulling op de zorg en daarmee kun jij juist dat extra stukje aandacht geven dat het verschil voor onze bewoners kan maken. Met jouw geduld en liefde sta jij ouderen bij in hun dagelijkse leven en ondersteun jij de zorg.

  • Je ondersteunt bij alle werkzaamheden die bij de maaltijden komen kijken.
  • Persoonlijke aandacht geven en ook signaleren wanneer een bewoner afwijkend eet- of drinkgedrag vertoont.
  • Ondersteunen bij andere dagelijkse activiteiten die georganiseerd worden.
  • Ervoor zorgen dat de woon- en leefomgeving inde woonvorm netjes en schoon is.
  • Constant een helpende hand bieden aan bewoner en zorgprofessional.

Werkdagen zijn van maandag tot en met zondag (ook feestdagen) en de werktijden liggen tussen 07.00 uur en 22.00 uur (afhankelijk van de locatie en je werkuren).

Bij je start dien je een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

Het salaris van de functie Zorg Assistent wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, FWG15 (max €2.416,15 bruto per maand bij 36u). Hier bovenop ontvang je op verschillende werkdagen- en tijden onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast is er een eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).

Kijk voor meer informatie, onze flyer en filmpjes ook op: Werkervaringsplekken (meandergroep.com)