Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Werkstudent beddencentrale (4 uur)

Dienstverband

4 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wil jij een steentje bijdragen aan een schoon ziekenhuis?
Dan ben jij onze nieuwe werkstudent beddencentrale!

Wil jij een steentje bijdragen aan een schoon ziekenhuis?
Dan ben jij onze nieuwe werkstudent beddencentrale!

De functie
Als werkstudent beddencentrale bestaan jouw werkzaamheden hoofdzakelijk uit het schoonmaken van de bedden en het transport van vuile en schone bedden door het ziekenhuis. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden werk je altijd in teamverband. De beddencentrale is 7 dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag wordt er van 07:00 uur tot 16:30 uur gewerkt. Op zaterdag en zondag zijn de werktijden van 09:00 uur tot 13:00 uur. Als werkstudent ben je beschikbaar op zaterdag en zondag. In onderling overleg is het mogelijk om indien nodig extra te werken van maandag tot en met vrijdag, dit zal met name het geval zijn in de vakantieperiodes. Hier wordt dan ook een extra beroep gedaan op de werkstudenten om de afwezigheid van andere collega's op te vangen.

Jouw nieuwe werkplek
Als werkstudent beddencentrale ben je werkzaam binnen de afdeling Logistiek. Onder deze afdeling vallen naast de beddencentrale, ook een aantal andere afdelingen zoals onder meer het centrale magazijn en de afdeling Intern Transport. Het team op de afdeling Beddencentrale bestaat uit +/- 10 vaste medewerkers en een vijftal werkstudenten. De Beddencentrale is verantwoordelijk voor het afvoeren van vuile bedden, het schoonmaken van de bedden en het aanleveren van deze schone bedden naar de verpleegafdelingen.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent een student of scholier die een leuke bijbaan zoekt;
  • Je bent flexibel inzetbaar in de weekenden en bereid om in vakantieperiodes extra te werken;
  • Je hebt een proactieve houding en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je bent klantvriendelijk en gastvrij.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €2.028 en €2.262 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 10). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Parttime functie voor 4 uur per week;
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie deze te verlengen;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Ruud Seems, teamleider, via telefoonnummer 06-11314649. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Tot vrijdag 24 maart kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op woensdag 29 maart, we willen je vragen hier rekening mee te houden.