Sevagram zoekt een

Wij zoeken een mbo-verpleegkundige die regie voert

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind je samenwerken, werkplezier en het opbouwen van relaties belangrijk? En is het jouw doel om te blijven groeien binnen je vakgebied? Dan is dit de baan die je zoekt!

Locatie Oosterbeemd zoekt een:

Mbo-verpleegkundige (uren in overleg)

Als verpleegkundige binnen Oosterbeemd ga je werken in een team met vaste collega’s waarvan vier mbo-verpleegkundige. Als schoolverlater kun je dan ook altijd terugvallen op je collega’s, maar ben je juist iemand met ervaring dan is er genoeg ruimte om van elkaar te leren. Bij belangstelling is het mogelijk om als verpleegkundige tevens onderdeel uit te maken van de verpleegkundige poule. Binnen de verpleegkundige poule heb je een signalerende en coachende functie en bied je vanuit jouw expertise ondersteuning aan de locaties in de regio Heuvelland.

Wij vinden het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. Jij vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren. Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners op een liefdevolle en warme manier de allerbeste zorg geven die zij verdienen.

 Pas jij bij Sevagram?

  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
  • Zorg voor het welzijn van ouderen zit in jouw DNA;
  • Jij bent zelfsturend en een echte teamplayer;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma mbo-verpleegkundige niveau 4. 

Waar kun jij op rekenen?

  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • (Mede)zeggenschap over je eigen werktijden. Wij geloven erin dat een goede werk-privé balans bijdraagt aan een verhoogd werkgeluk;
  • Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Direct een vast dienstverband is bespreekbaar;
  • Salaris volgens FWG 45, cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? De koffie of thee staat voor je klaar! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Ivo Dassen en Sander Goossens, Teammanagers zorg, staan je graag te woord.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure