Sevagram zoekt een

Wij zoeken helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen: afstudeerders of met ervaring!

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij klaar voor de eerste stap in je loopbaan of heb jij al de nodige ervaring maar ben je toe aan een nieuwe, frisse, uitdagende werkomgeving die volop in ontwikkeling is? 

Voor locatie Valkenheim in Valkenburg zijn wij op zoek naar: 

Helpenden niveau 2 – Verzorgden IG – Verpleegkundigen 

We hoeven jou niet te vertellen wat het werken vanuit jouw rol in de zorg inhoudt. Dat weet jij als geen ander! Wat we je wel willen vertellen is wat werken bij ons bijzonder maakt. Valkenheim bouwt aan toekomst ouderenzorg voor ouderen met dementie. Binnenkort zal Valkenheim flink gaan uitbreiden. Er komt een aanbouw die ruimte maakt voor nieuwe bewoners. Ook de huidige afdelingen zullen worden vernieuwd. In het “nieuwe Valkenheim” staan het woongenot en het welzijn van de bewoners nóg centraler. Binnen Valkenheim werk je vanuit een enthousiast team met ervaren, betrokken collega’s die jou graag begeleiden zodat jij jezelf optimaal verder kan ontwikkelen. Samen leveren we zorg op een liefdevolle manier, warm. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in de levens van onze bewoners. Wij dagen je bij ons dan ook graag uit om mee te denken en jouw vernieuwende ideeën in te zetten om zo het thuisgevoel voor onze bewoners te evenaren. Wat denk je, wil jij hieraan bijdragen? 

Pas jij bij Sevagram?

  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen, samen met ons!;
  • Jij hebt affiniteit met ouderen en in het bijzonder met de doelgroep PG;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma helpende niveau 2, verzorgende IG of mbo-verpleegkundige.

Waar kun jij op rekenen?

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • Zeggenschap over je eigen werktijden;
  • Wij bieden je een dienstverband dat bij je past;
  • Salaris volgens cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;
  • Bij indiensttreding dien je een geldige VOG te kunnen overleggen.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Nicole Winkel-Peters en Francis Schlijper, Teammanagers zorg, je graag te woord.