Stichting De Keerderberg zoekt een

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Dienstverband

3-4 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Cadier en Keer

Werkvelden

Ouderenzorg

WAAROM ZOEKEN WIJ VRIJWILLGERS?


Vrijwilligers zijn een belangrijke groep binnen ons woon-zorgcomplex. Mede door hun inzet en enthousiasme wordt het leven van onze bewoners zinvoller en aangenamer.
Ons team van verzorgers voelt zich gezamenlijk verantwoordelijk voor het wel en wee van onze bewoners en realiseert zich dat het zonder vrijwilligers niet meer gaat.

Op dit moment zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers met groene vingers om ons tuinproject te ondersteunen. Er is volop gelegenheid om je uit te leven met de aanleg van de belevings- en bewegingstuin en moestuin.op hoogte. 
Interesse in een andere taak als vrijwilliger? Overleg dit met onze activiteitenbegeleidsters. Er is volop gelegenheid voor spelletjes, wandelingetjes en praatjes met onze bewoners. 

Wat hebben wij onze vrijwilligers te bieden?
Er heerst een leuke en gezellige sfeer tussen bewoners, zorgmedewerkers en vrijwilligers.
Er zijn regelmatig gezamenlijke activiteiten; bewonersuitstapje, mosselavond, vakantieweken, carnavalsmiddag.
Voor iedereen is er een reiskostenvergoeding, vast aanspreekpunt, een eindejaarsgeschenk, thema-en ontmoetingsbijeenkomsten.
Hoeveel vrije tijd kost dit?
Dit is afhankelijk van de activiteit, waar je als vrijwilliger aan deelneemt. Meestal betreft het een dagdeel; ochtend of middag (3 a 4 uur)

Aarzel niet en neem contact op met onze activiteitenbegeleidsters: activiteiten@keerderberg.nl