MIK & PIW Groep zoekt een

WIJ ZOEKEN ZOMERKRACHTEN! wisselend Direct solliciteren Voor de zomerperiode zoeken wij zomerkrachten / pedagogisch medewerkers BSO of KDV

Dienstverband

0-22

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Geleen Meerssen Maastricht Sittard Landgraaf Sittard

Werkvelden

Jeugdzorg, Kinderopvang, Sociaal Werk, Overige

Jouw waardevolle rol! 

Wil jij tijdens de zomerperiode niet thuis stil zitten, lekker actief zijn of werkervaring opbouwen?
Dan ben jij diegene die wij zoeken!  

In de zomerperiode beleven we bij MIK & Spelenderwijs de spannendste avonturen. We organiseren uitdagende, sportieve en creatieve activiteiten en bezorgen onze kinderen een onvergetelijke zomerperiode. Ben jij beschikbaar tijdens de vakantieperiode? Dan hebben wij JOU nodig om samen met onze vaste medewerkers te zorgen voor een onvergetelijke, leuke en uitdagende zomerperiode!  

Jij krijgt van ons: 

  • een inspirerende omgeving waarbij je, in de door jouw opgegeven beschikbare periode en opgegeven beschikbare dagen, wordt ingezet op onze kinderdagverblijven of BSO locaties in verschillende regio’s binnen Zuid-Limburg (o.a. Maastricht, Eijsden, Valkenburg, Sittard, Geleen etc.). 
  • Ruimte om als vakantiekracht aan de slag te gaan, maar ook na de vakantie naast je studie actief te blijven als flexibele collega; een tijdelijk contract voor 3 maanden met de intentie tot verlenging. 
  • Salaris. Minimaal € 2.155,- en maximaal € 2.935,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur. 

Jouw talenten:

  • Je bent beschikbaar in de volgende periode(s): 24 juli t/m 4 september 2022 
  • (Voor het werken in een BSO) Je hebt minimaal 50% van de totale studiepunten behaald of je hebt een overgangsbewijs naar het derde jaar. 
  • (Voor het werken in een KDV) Je hebt minimaal 75% van de totale studiepunten behaald of je hebt een overgangsbewijs naar het vierde studiejaar. 
  • Je bent in het bezit van een diploma of je volgt de opleiding op minimaal MBO-niveau 3 dat bevoegdheid geeft om in de kinderopvang te werken zoals: de opleiding Pedagogisch Werker, Onderwijs Assistent, CIOS, HBO Pedagogiek, Pabo, Docent beeldende kunst en vormgeving, Leisure & Hospitality etc. (doe de diplomacheck via https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma). 
  • Je bent ondernemend, stressbestendig en flexibel inzetbaar. 

Solliciteren | Procedure:

Wil jij met ons de zonnige zomerdagen door? Reageer dan via het reactieformulier hieronder. Vragen? Stuur een WhatsApp berichtje. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cindy Lam (Recruiter) 06-57524918 of Daniëlle Goedmakers (Manager Flexpool) 06-57635425.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.