Proteion zoekt een

(Wijk)verpleegkundige verpleegtechnisch team regio Venlo

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg

Hou jij van uitdaging, kun je goed prioriteiten stellen en wil jij jou medisch-specialistische kennis optimaal inzetten? Dan hoor jij bij ons! 

Welke uitdaging ga je aan?

Als verpleegkundige binnen het verpleegtechnisch team (VTT) zorg jij ervoor dat cliënten langer thuis kunnen blijven wonen óf eerder weer naar huis kunnen vanuit het ziekenhuis. We zijn steeds meer in gesprek met de ziekenhuizen om zorg die in het ziekenhuis wordt geleverd, over te halen naar de thuiszorg.  Jij beheerst de nodige verpleegtechnische handelingen en voert deze uit bij je cliënt. De hoog complexe handelingen die voorkomen in het VTT zijn onder andere; PICC- en CVK-lijnen, PAC, dialyse, AB en/of chemo aan- en afkoppelen middels een pomp, palliatieve zorg, wondzorg, drainzorg, thorax drainage, intrathecale katheter (ITC) zorg en het opvolgen van hartfalen in samenwerking met het Viecuri. 

Je werkt zowel binnen het wijkteam als binnen het verpleegtechnisch team. Hierdoor heb je een leuke en uitdagende variatie aan werkzaamheden. De uren verdelen we in overleg.In het VTT werk je diensten van 8 uur (7 tot 15u en 15 tot 23u). Tijdens deze dienst ben jij verantwoordelijk voor het opvolgen en/of doorzetten van alle alarmeringen in jouw werkgebied, het doen van hoog complexe verpleegtechnische zorg, het onderhouden van contacten met ziekenhuizen en huisartsen en het coachen/ondersteunen van collega's in jouw werkgebied. Tevens ben jij tijdens jouw dienst verantwoordelijk voor de planning en het aannemen van nieuwe zorgvragen binnen het VTT.  

 

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent een (wijk)verpleegkundige die zich betrokken voelt bij cliënten, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wil je blijven ontwikkelen binnen de professionele kaders, tot welke hoogte dat bepaal je zelf. Jouw opgedane kennis en ervaring breng je graag over op collega’s. Daarnaast kun je goed en snel schakelen, je stelt prioriteiten, je bent niet bang om keuzes te maken en daartoe te handelen.

Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden helpen je een band op te bouwen met cliënten. Je luistert naar mensen. Dit helpt je in het gesprek met de cliënt, collega’s en familie/mantelzorgers. Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen. Jouw humor draagt bij aan een fijne teamsfeer.

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een mbo niveau 4 diploma met een max. van €3.471,49 of in FWG 50 als HBO-verpleegkundige met een maximum van €3.942,98. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team

Je bent onderdeel van een wijkteam en het VTT in regio Venlo. Een VTT bestaat uit meerdere (wijk)verpleegkundigen en één 1e wijkverpleegkundige. We vormen een hecht team waarin we graag dingen van elkaar leren. We staat klaar voor elkaar en kunnen op elkaar terugvallen indien nodig. Door onze deskundigheid gaan we kritische vragen niet uit de weg en zijn we altijd op zoek naar verbetering.

 


'Jij wil je graag blijven ontwikkelen, tot welke hoogte bepaal je zelf' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion