Land van Horne zoekt een

Wijkverpleegkundige

Dienstverband

24-28 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zijn op zoek naar wijkverpleegkundigen die ons team komen versterken om samen met ons te gaan voor kwaliteit van zorg voor onze cliënten.
Ben jij die topper in jouw vak? Mooi, want wij zijn op zoek naar een échte vak kanjer! Een collega die weet waar de zorg om draait. Iemand die, naast zelfstandig werken en verantwoordelijkheid dragen, ook samenwerken in een team belangrijk vindt. Herken jij je hier in? Solliciteer dan bij ons. Wij bieden een uitdagende functie en zoeken een enthousiaste wijkverpleegkundige.

Wat je functie van wijkverpleegkundige inhoudt:
• Je werkt zelfstandig bij cliënten thuis en vanuit een kleinschalig wijkteam waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.
• Je bewaakt de dagplanning en cliëntplanning. Het roosteren ligt voornamelijk bij het roosterbureau.
• Je voert je intakegesprekken met nieuwe cliënten en stel je indicaties. Je organiseert en coördineert de zorg zodanig dat het behoud van zelfstandigheid en eigen regie van de cliënt voorop staat.
• Je begeleidt de cliënt rondom zijn/haar zorgbehoefte en je bent verantwoordelijk voor coördinatie en uitvoering van (complexe) zorgtaken en verpleegkundige interventies.
• Je coacht de teamleden ter bevordering van de teamdynamiek en borging van kwaliteit van zorg.
• Je hebt een initiërende, coördinerende en uitvoerende rol op het gebied van preventie en werkt samen met netwerkpartners in het werkgebied van Land van Horne.

Wat wij vragen:
Je bent in het bezit van een HBO diploma Verpleegkunde. Als wijkverpleegkundige bij Land van Horne kan jij goed omgaan met complexe zorgvragen omdat jij kunt vertrouwen op jouw deskundigheid en creativiteit. Uiteraard ben je ook kritisch en heb je oog voor verbeterpunten die je vervolgens ook bespreekbaar weet te maken binnen je team. Je bewaakt het zorgproces en vervult een belangrijke rol binnen het sociaal Wijkteam. Samen met je collega's vormen jullie een onmisbaar team binnen Stichting Land van Horne.

Wat wij je bieden:
Wij vragen nogal wat; maar wij bieden dan ook een interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele verpleegkundige. Om te zorgen dat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen, bieden we passende scholingsmogelijkheden aan. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden voor circa 24- 28 uur per week. Wil je meer dan 24 uur per week werken? Dan is een andere contractvorm bespreekbaar. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 50. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Aandachtspunt: inschrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden is verplicht. Land van Horne zorgt voor een goed en passend scholingsaanbod zodat jij jouw inschrijving behoudt. De jaarlijkse kosten hiervan worden door ons betaald.

Solliciteren?
Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande de button en upload hier je CV en motivatiebrief. Aarzel je nog of deze functie bij je past? Neem dan contact op met een van onze teamleiders Petri Kissen (06-82637955) of Inge Hermans (06-41673905).