Vivantes zoekt een

Wijkverpleegkundige

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ga jij graag zelfstandig aan de slag, maar vind je het ook fijn om in écht team te werken waar je op kunt terugvallen? Als wijkverpleegkundige bij Vivantes ben jij hét aanspreekpunt voor alle betrokkenen. En jouw collega's zet je op een coachende manier in hun eigen kracht. Maar het belangrijkste is om de bewoners van onze zorgwoningen een veilige en prettige woonomgeving te bieden. Dat is toch mooi werk? Want jouw werk doet er écht toe!

Zo ziet de functie eruit:
In deze functie als wijkverpleegkundige houd je je met name bezig met overstijgende taken. Maar je springt ook bij in de zorgmomenten wanneer dit nodig is. Daarnaast heb je een coördinerende rol. Zo heet jij een nieuwe cliënt welkom en neemt alle nodige zorg op je. Denk hierbij aan het maken van het zorgplan en het inschakelen van de juiste instanties. Ook zorg je ervoor dat alle collega's binnen het team hiervan op de hoogte zijn. Richting het team neem je overigens een coachende rol aan. Loopt er iemand ergens tegenaan? Dan ben jij er om hen gerust te stellen en te adviseren. De verdeling hierin is ongeveer 50% overstijgende taken en de andere 50% werk je mee op.

Voor de verschillende instanties - zoals de huisarts en de fysiotherapeut - ben jij de contactpersoon. Bij ontwikkelingen schakel je ook met hen. Je hebt er dagelijks contact mee, je volgt indicaties op en verhoogt ze indien nodig. En uiteraard ben je ook de contactpersoon voor de cliënt en de mantelzorger. De gesprekken hiervoor plan je in waarin je de evaluaties bespreekt. Wekelijks heb je overleg met de andere wijkverpleegkundige, verpleegkundige ouderenzorg en de locatiemanager.

Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?
 • Voorkeur voor een vaste vrije dag per week? Of voor één vaste dienst per week? Geen probleem. In onderling overleg regelen we dit voor jou.
 • De voorkeur gaat uit naar aanstelling tussen de 28 en 36 uur per week.
 • Je kunt direct starten als je wil en krijgt meteen een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur. Incidenteel of bij calamiteiten kan het zijn dan je in een avond of weekend werkt.
 • Maandelijks krijg je een aantrekkelijk brutosalaris van maximaal € 3.942,98 volgens cao Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), inschaling FWG 50 (o.b.v. 36 uur en jouw niveau en ervaring).
 • Aangevuld met een eindejaarsuitkering volgens cao VVT.
 • Je kunt genieten van 29 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Je kunt gebruik maken van het meerkeuzesysteem FicsFree, waar je diverse producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen.
 • Tot slot investeren we graag in onze medewerkers. En dus in jou. We horen dan ook graag jouw ambities en opleidingswensen!
Wat neem je mee?
 • Een afgeronde bacheloropleiding tot verpleegkundige.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Bij indiensttreding kun je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. De kosten hiervan zijn uiteraard voor ons.
 • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.
 • En je bent betrokken en benaderbaar, waardoor je zowel collega's als cliënten op zich gemak voelen bij jou.
Keuze gemaakt?
En al enthousiast? Dat wordt solliciteren! De eerste kennismaking wordt verzorgd door Berit Huizing- Varekamp van Farrow + Dutch. Vervolgens maak je kennis met een locatiemanager en Wijkverpleegkundige bij Vivantes. Eventueel volgt er een tweede gesprek. Neem contact op via vivantes@farrow.nl.

Wil je graag een keer meelopen? Dat kan! We laten je graag zien waarom jouw toekomstige collega's elke dag met veel plezier naar het werk gaan.