Cicero Thuis zoekt een

Wijkverpleegkundige (24-32 uur per week)

Dienstverband

24-32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Wijkverpleegkundige (24-32 uur per week)

Een wijkverpleegkundige indiceert zorg, voert de regie en houdt nauw contact met ketenpartners. Maar zo’n baan gaat verder dan dat. Je kunt je cliënten echt persoonlijke aandacht geven omdat je bij hen thuiskomt en hen goed leert kennen. Daardoor kun je ook betere zorg verlenen. Spreekt je dit aan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als wijkverpleegkundige bij Cicero Thuis ben je verantwoordelijk voor de zorg van gemiddeld zo’n 50 cliënten in de wijk. Je overziet de situatie van je cliënten, indiceert en voert de regie over de zorg voor hen. Daarnaast werk je aan preventie in de wijk. Je bent een verbinder, overlegt met andere betrokken disciplines en je hebt nauw contact met familie en ketenpartners. Tevens verleen je verpleegkundige zorg. Je begeleidt en adviseert je cliënten bij zelfzorg en je neemt taken over waartoe zij zelf niet (meer) in staat zijn.

Waar kom je te werken?
Cicero Thuis is een thuiszorgorganisatie, die onderdeel is van Cicero Zorggroep. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

De teams van Cicero Thuis staan klaar om zorg te bieden aan zo’n 1.500 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg, van Parkstad tot de Westelijke Mijnstreek tot aan het Heuvelland. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging, verpleging en begeleiding, casemanagement dementie, gespecialiseerde thuisbegeleiding en dagvoorzieningen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt de opleiding HBO-Verpleegkunde afgerond en bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.
  • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister
  • Bij voorkeur heb je al enige relevante werkervaring.
  • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid. 
  • Je beschikt over goede communicatievaardigheden, hebt een open en flexibele werkhouding en kunt goed je grenzen aangeven.
  • Je hebt kennis van en inzicht in de sociale kaart. Bovendien heb je kennis van regelgeving op het gebied van en ervaring met indicatiestellingen;
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 50 (minimaal € 2.554,98 bruto per maand en maximaal € 3.707,64 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je hiervoor terecht bij de afdeling Recruitment, M  06 13 46 84 15.

Of gewoon meteen solliciteren?
Open onderstaande link:

https://tinyurl.com/y9hdtlof

Klik vervolgens op de button ’Solliciteer’ en vul het sollicitatieformulier zo snel mogelijk in!