Ambulante Thuiszorg zoekt een

Wijkverpleegkundige / Diverse teams in omgeving Parkstad, Heuvelland, Maastricht

Dienstverband

Aantal uren is bespreekbaar

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Thuiszorg

In het kort over ons
Ambulante Thuiszorg biedt met ruim 240 medewerkers zorg aan meer dan 1000 gezinnen in heel Zuid-Limburg, daar waar mensen zich thuis voelen. Steeds vaker kiezen mensen voor hulp bij het huishouden, verzorging of verpleging in de thuissituatie. Mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel zorg nodig hebben. Ambulante Thuiszorg is een zorgorganisatie waar zowel de cliënt als ook de medewerker altijd centraal staat. Wij bieden kwalitatief hoogstaande en vooral warme zorg en dat spreekt zich rond! Mensen weten ons hierdoor nog vaker te vinden.
 
Wat ga je doen?
Als wijkverpleegkundige voer je intake gesprekken. Je indiceert, coördineert en evalueert de zorg. Samen met je teamleden en de Manager Thuiszorg bouw je verder aan de uitbreiding van je teams, zowel kwalitatief als kwantitatief. Je denkt mee in het hoe en voert ook activiteiten uit in kader van het vergroten van de naamsbekendheid van onze organisatie. Daarnaast ga je ook je eigen netwerk opbouwen in de zorgketen in de diverse wijken en de samenwerking zoeken met andere zorgprofessionals en samenwerkingspartners in de ruimste zin van het woord. Je bent aanspreekpunt voor je collega’s in je team en ondersteunt en coacht hun o.a.in de omslag maken in ‘van zorgen voor, naar zorgen dat’. Je werkt daarnaast ook mee in de routes en voert verzorgende, begeleidende taken en ook verpleegtechnische handelingen uit passend binnen je beroepsverantwoordelijkheid.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Wij bieden je bij aanvang een vaste aanstelling.
  • We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé.
  • Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een winstuitkering in de maand november.
  • Community: vind collega’s via het systeem Nedap ONS, stuur hen een berichtje en je staat er nooit alleen voor.
  • We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering via IZZ en gebruik te maken van aanvullende verzekeringen. Jijzelf, maar als je dit wilt ook je gezinsleden.

Naast onze fijne arbeidsvoorwaarden is het bij Ambulante Thuiszorg bovenal prettig werken. Je bent bij ons verzekerd van oprechte aandacht voor jou als persoon. Daarnaast kennen we korte lijnen, hebben we veel voor elkaar over en kunnen daardoor ook altijd op elkaar rekenen.

Wat verwachten wij van jou?
Wij verwachten van jou kundigheid in het opstarten en coördineren van de dagelijkse zorg voor onze cliënten, aan te tonen met een diploma HBO verpleegkundige en een BIG-registratie. Je kunt je goed inleven, bent sociaalvaardig, je houdt van uitdagingen. Je schakelt snel, ook bij calamiteiten, en weet daarbij altijd het overzicht en de rust te bewaren. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.
 
Wij zoeken jou. Heel simpel, omdat jij het verschil kunt maken voor onze cliënten.

Heb je nog vragen? Neem dan per WhatsApp contact op met onze Recruiter Julie Crals via telefoonnummer.                  ☎️ 06-25091412. Mocht je gelijk willen solliciteren, reageer dan via onze site www.werkenbijambulantethuiszorg.nl. In de regel nemen wij dezelfde dag nog contact met je op.