Proteion zoekt een

Wijkverpleegkundige Bergen

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Thuiszorg

Kun jij als verpleegkundige de kleine momenten bijzonder maken voor je cliënt? Durf jij beslissingen te nemen? Dan hoor je bij ons.

Welke uitdaging ga je aan?

Jij maakt kleine momenten bijzonder voor je cliënt. Jij bent er voor de cliënten in jouw wijk. Je verzorgt en verpleegt cliënten, maar je luistert ook naar je cliënt en geeft aandacht. Dit doe je samen met je cliënt, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners.

Juist werken in de wijk draait om persoonlijke zorg. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt. Naast verzorging en verpleegtechnische handelingen heb je ook coördinerende taken en is (her)indiceren vast onderdeel van je werk. Juist deze taken maken het uitdagend en afwisselend. Jij krijgt energie van je werk en je verlaat de woning van je cliënt dan ook altijd met een glimlach op je gezicht én die van je cliënt.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent de verpleegkundige die zich betrokken voelt bij cliënten, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wil je blijven ontwikkelen binnen de professionele kaders, tot welke hoogte dat bepaal je zelf.

Natuurlijk ben jij als wijkverpleegkundige in het bezit van een diploma niveau 5 en ben je BIG geregistreerd. Maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent.

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor (on)bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 50 met een maximum van €3.818,87. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Jij bent onderdeel van het team in Bergen/Gennep dat bestaat uit verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen en een 1e wijkverpleegkundige. Samen zijn jullie er voor de cliënten in de wijk. Wijkverpleegkundige is een vrij zelfstandige functie, maar je kunt altijd terecht bij je collega’s. Jij deelt dan ook graag: kennis, ervaringen, maar ook mooie momenten en successen. Samen groeien, dat is gewoon bijzonder.

 


'Je hebt veeléén op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt ' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion