De Zorggroep zoekt een

Wijkverpleegkundige, Combinatieteam, team Piek Dukaat, De Nieuwe Munt, Tegelen

Dienstverband

18-36

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Ouderenzorg

Combinatieteam? Jazeker. Want binnen dit team bied je zowel zorg aan cliënten met een indicatie voor het verpleeghuis als zorg op basis van wijkverpleging. De Nieuwe Munt in Tegelen is namelijk niet zomaar een willekeurige wijk. Hier wonen en leven jong en oud, mensen met en zonder zorgvraag, met elkaar en door elkaar. Hierdoor vinden er interessante ontmoetingen plaats tussen kinderen, senioren en iedereen in de leeftijd daartussen. Zorg wordt geboden van wijkverpleging tot aan complexe verpleeghuiszorg, maar altijd achter de voordeur bij de mensen thuis in hun eigen appartement. Niet de zorg maar het ontmoeten en wonen staan centraal in deze wijk! Neem zelf een kijkje: https://youtu.be/jIMCUhthIts

Wat ga je doen?
Als wijkverpleegkundige ben jij, samen met je team, verantwoordelijk voor de zorg van gemiddeld zo’n 50 cliënten in de wijk. Jij overziet de hele situatie van je cliënten, indiceert de zorg, voert de regie over de zorg en werkt aan preventie in de wijk. Daarbij heb jij ook een belangrijke coachende rol binnen jouw team. Je bent een verbinder, overlegt met andere betrokken disciplines en je hebt nauw contact met familie en ketenpartners. Daarnaast verleen je verpleegkundige zorg, zoals het verzorgen van wonden en het aanleggen van infusen. Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Als een ware zelfredzaamheids-specialist stimuleer jij de zelfredzaamheid van je cliënten en indiceer je de aanvullende hulp die nodig is.
Je:
verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
signaleert verbeteringen in de zorg en de processen hier om heen
stimuleert de positieve gezondheid in de gehele wijk, dus niet alleen voor de cliënten die al zorg ontvangen
onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes
hebt veelvuldig multidisciplinair contact met de behandelaren die betrokken zijn rondom de cliëntsituaties
als ambassadeur ben je het centrale aanspreekpunt op het gebied van wonen, welzijn en zorg binnen de wijk De Nieuwe Munt in Tegelen voor potentiële en nieuwe cliënten, verwijzers en ketenpartners.

Wat maakt jou de juiste Wijkverpleegkundige?
Bij jou staat de cliënt centraal, je stimuleert de eigen regie van de cliënt. Je neemt kordaat beslissingen en geeft passende adviezen met betrekking tot wonen, welzijn en zorg. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis.
Je bent:
een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
gediplomeerd (wijk)verpleegkundige HBO-V en BIG-geregistreerd
bereid om gemiddeld minimaal 18 uur per week te werken (meer kan ook!)
een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Wijkverpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd waarin we een de uren samen bespreken. Uitgangspunt is wel dat je gemiddeld minimaal 18 uur per week komt werken.
Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
een eindejaarsuitkering van 7,4%
vakantiegeld van 8%
een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Enthousiast geworden?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe het combinatie team De Nieuwe Munt in Tegelen werkt? Loop een dagje mee.
Neem contact op met de recruiter: Melanie Knoups via melanie.knoups@dezorggroep.nl of via telefoonnummer 06-10982934

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.zorggroep.nl/vacatures vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.