De Zorggroep zoekt een

Wijkverpleegkundige Groene Kruis Thuiszorg

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Horst aan de Maas

Werkvelden

Ouderenzorg
Werken in de thuiszorg is uitdagender dan je denkt! Ben je hbo-verpleegkundige en wordt je blij van een rol waarin je mag coördineren, organiseren en netwerken, maar ook nog met de handen aan het bed staat? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Als wijkverpleegkundige ga je aan de slag in een thuiszorgteam van Groene Kruis Thuiszorg in de regio Venray-Horst aan de Maas-Bergen. Waar jij je vooral voor inzet is dat de cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Doordat cliënten steeds langer thuis blijven wonen zijn de casussen soms complex en is je verantwoordelijkheid hoog. Gelukkig kun je altijd terugvallen op de kennis en kunde van je collega's. Zo blijf je altijd nieuwe dingen leren! Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten en indiceert waar welke hulp nodig is. Verder verricht je alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan. Zijn er veranderingen in de behoefte van zorg of moet er contact worden onderhouden met familie? Dan ga je hier graag mee aan de slag. Je bent geregeld op pad om een zorgroute te doen, maar zit ook wel eens op kantoor om passende zorg te organiseren. Dat maakt jouw werkweek lekker dynamisch. Klinische lessen verzorgen voor je team of je verder specialiseren? Er is van alles mogelijk!

Hoe zorgen wij voor jou?
Je werkt in een klein en persoonlijk team waar je direct aan de slag kunt. Wil je jezelf verder ontwikkelen door bijvoorbeeld coördinerende taken of het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid op te pakken? Bij De Zorggroep helpen we je graag met jouw persoonlijke ontwikkeling en gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden. In regio Venray-Horst aan de Maas-Bergen hebben we volop mogelijkheden voor enthousiaste wijkverpleegkundigen! Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom!

Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als wijkverpleegkundige we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal €3.942,98 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Wijkverpleegkundige?
Je bent een echte verbinder en netwerker, en neemt kordaat beslissingen. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke één-op-één contact bij mensen thuis, dat maakt jou een kei in de omgang met cliënten en hun families. Van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn; radio aan, en gaan!

Verder belangrijk:
  • Diploma als HBO-verpleegkundige
  • Geen BIG-registratie (meer)? We helpen je graag met de juiste scholing om deze te behalen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur beschik je over een eigen auto
Heb je een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de wijkteams in de regio Venray-Horst aan de Maas. Onze recruiters Marije van Delft en Annelies Waasdorp vertellen je graag meer over het werk van een van een wijkverpleegkundige in de thuiszorg en zijn te bereiken via Marije.van.Delft@dezorggroep.nl of Annelies.waasdorp@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.