De Zorggroep zoekt een

Wijkverpleegkundige Groene Kruis Thuiszorg regio Venlo e.o.

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
De Groene Kruis Thuiszorgteams kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden bij de teams van Venlo tot Belfeld, en van Reuver tot Tegelen.

Wat ga je doen?
Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat hierin centraal!

De oorsprong van De Zorggroep ligt in de verpleegzorg. Daarom ligt het niveau van de verpleging al van oudsher op een hoog niveau. En dat is maar goed ook want de wijkverpleegkundigen van Groene Kruis thuiszorg krijgen veel op hun bordje. Van thuisdialyse en de priklijn voor oncologie patiënten tot een tijdelijke wondbehandeling. Met de zorg en ondersteuning van de wijkverpleegkundigen van Groene Kruis Thuiszorg lukt het om in je eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen ook als het zelf (even) niet lukt. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

Waar jij je vooral voor inzet is dat 'jouw mensen' de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten en je indiceert waar welke hulp nodig is. Klinische lessen verzorgen voor je team of je verder specialiseren? Er is van alles mogelijk!
Je:
  • verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
  • signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
  • onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld
  • medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Wijkverpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal € 3942,98 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Wijkverpleegkundige?
Je bent een echte verbinder en netwerker. Je neemt kordaat beslissingen. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. Je bent een goede luisteraar en een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's. Van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.

Je bent:
  • een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
  • gediplomeerd wijkverpleegkundige HBO-V en BIG-geregistreerd
  • in het bezit van je rijbewijs en liefst beschik je over een eigen auto

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de Groene Kruis Thuiszorgteams in de regio Venlo e.o. Onze recruiter Lynn Jeuken vertelt je graag meer over het werk van een wijkverpleegkundige in de thuiszorg en is te bereiken via Lynn.Jeuken@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.