De Zorggroep zoekt een

Wijkverpleegkundige, Groene Kruis Thuiszorg Team Panningen

Dienstverband

bespreekbaar

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Helden

Werkvelden

Thuiszorg

Kom jij ons team versterken?
De oorsprong van De Zorggroep ligt in de verpleegzorg. Daarom ligt het niveau van de verpleging al van oudsher op een hoog niveau. En dat is maar goed ook want de wijkverpleegkundigen van Groene Kruis Thuiszorg krijgen veel op hun bordje. Van thuisdialyse en de priklijn voor oncologie patiënten tot een tijdelijke wondbehandeling. Met de zorg en ondersteuning van de wijkverpleegkundigen van Groene Kruis Thuiszorg lukt het om in je eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen ook als het zelf (even) niet lukt. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten en je indiceert waar welke hulp nodig is.
Je:
· verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
· signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
· onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Wat maakt jou de juiste Wijkverpleegkundige (HBO-V) niveau 6?
Jij staat je mannetje en hakt gemakkelijk met het bijltje. Niet letterlijk natuurlijk. Je neemt kordaat beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. Van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn. Naast de rol van wijkverpleegkundige sta je open voor extra taken en rollen binnen een zorgteam.

Je bent:
· een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
· gediplomeerd wijkverpleegkundige HBO-V en BIG-geregistreerd
· in het bezit van je rijbewijs en liefst beschik je over een eigen auto
· een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
· een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Wijkverpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor een te bespreken aantal uren per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
· een eindejaarsuitkering van 7,4%
· vakantiegeld van 8%
· een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe het team werkt? Loop vrijblijvend een dagje mee. Neem dan contact op met Karin Ronckers, HR-medewerker, via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl of telefoonnummer 06-10625351.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.zorggroep.nl/vacatures vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.