Zorg Groep Beek zoekt een

Wijkverpleegkundige HBO

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Beek Margraten Sittard

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

De zorg blijft in beweging, en onze cliënten blijven langer thuis wonen. Ons team van collega’s en cliënten groeit, kom jij erbij?

Functieomschrijving

Als Wijkverpleegkundige HBO bij Zorg Groep Beek biedt je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat je cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Je bouwt een (h)echte band op, omdat wij werken met kleine teams. Hier beteken je dan ook echt iets voor mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Wij vragen

Een Wijkverpleegkundige die onze zelfsturende teams in de wijk komt versterken.

Dienstverband

Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een hele goede begeleiding van de senior wijkverpleegkundige. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we ver vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie.

Werktijden

In dagdienst gedurende de week, waarbij ondersteuning nodig kan zijn in een avond of weekend.

Salaris

Dit is conform CAO, en in gezamenlijk overleg.