Zorg Groep Beek zoekt een

Wijkverpleegkundige HBO/Bachelor voor de wijk en kleinschalig wonen

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Beek

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

De zorg blijft in beweging, en onze cliënten blijven langer thuis wonen. Ons team van collega’s en cliënten groeit, en daarom zoeken wij dan ook een wijkverpleegkundige die onze zelfsturende teams komt versterken. Je bouwt een (h)echte band op, en voer je wanneer nodig verpleegkundige werkzaamheden uit. Met name indiceer en coördineer je de zorg vanuit verpleegkundig perspectief, in samenwerking met ons team en andere disciplines. Je bent dé spil in de zorgverlening en je bent, als onderdeel van de ketenzorg, zichtbaar in de buurt. Daarnaast krijg je een hele goede begeleiding van onze senior wijkverpleegkundige.

Functieomschrijving

Als wijkverpleegkundige bij Zorg Groep Beek bied je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat je cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Je bouwt een (h)echte band op, omdat wij werken met kleine teams. Hier beteken je dan ook echt iets voor mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Zorg Groep Beek is een kleinschalige thuiszorgorganisatie waar sinds 2005 persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop staan. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en cliënten. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek, en daarnaast kleinschalig wonen in de Elsresidentie Sittard en Margraten.Wil jij als wijkverpleegkundige in de wijk rondom Geleen - Beek - Stein graag ons team komen versterken, als baken in de wijk? Of wil je dit combineren met kleinschalige dementie zorg in de Elsresidentie, en zelfs een gecombineerde leidinggevende functie? Kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken collega’s die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en cliënten.

Wij vragen

Als wijkverpleegkundige bij Zorg Groep Beek bied je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat je cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Je bouwt een (h)echte band op, omdat wij werken met kleine teams. Hier beteken je dan ook echt iets voor mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

-Ervaring binnen de verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT branche) is een grote pre;
-Een diploma wijkverpleegkundige (verpleegkunde niveau 5-6), HBO-Bachelor met een vervolgopleiding binnen de maatschappelijke gezondheidszorg, of een HBO verpleegkundige met dit uitstroom profiel. Wij volgen hierin de beroepsvereniging criteria van het V&VN; ‘Expertisegebied wijkverpleegkundige’;
-Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
-Een cliënt gerichte instelling;
-Netwerk eigenschappen die je wijkgericht inzet, en samenwerkt met het sociale & medische domein;
-Een rijbewijs en eigen vervoer, speciale voorwaarden voor private lease en leasefiets zijn mogelijk;
-Een woonadres in, of dichtbij de Westelijke Mijnstreek heeft de voorkeur.

Dienstverband

Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een hele goede begeleiding van de senior wijkverpleegkundige. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we zover mogelijk vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie.

Wij hechten waarde eraan om kennis te maken, te ervaren, en we zijn erg benieuwd wat naar jouw ambities binnen de zorg. Bij gebleken geschiktheid zijn er zeker doorgroeikansen in de wijk, onze kleinschalige woon-zorg huizen (Elsresidentie), gecombineerde zorg, of zelfs een leidinggevende functie.
Bij een lekkere kop koffie of thee praten we graag verder hierover. Ben je dan nog enthousiast, en wil je meer ervaren? Dan nodigen we je uit om mee te lopen in een van onze teams. Zo ervaar je zelf onze manier van werken.
Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan? Neem dan contact op met Hannelore Hamers-Roesink. Dankjewel voor je interesse!

Werktijden

In dagdienst gedurende de week, waarbij ondersteuning nodig kan zijn in een avond of weekend.

Salaris

Salaris conform CAO VVT, en in gezamenlijk overleg:
-Salaris conform cao VVT, FWG 50;
-Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris;
-Doorgroei en ontwikkelmogelijkheden, carriere;
-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
-Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
-Goede reiskostenregeling woon-werkverkeer en speciale voorwaarden voor private lease en leasefiets