De Zorggroep zoekt een

Wijkverpleegkundige (HBO-V) Groene kruis Thuiszorg, Regio Venlo

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg

De teams in de regio Venlo kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor wijkverpleegkundigen in deze regio bij teams van Venlo tot Belfeld, en van Reuver naar Tegelen. Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen, en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten en je indiceert waar welke hulp nodig is. Klinische lessen verzorgen voor je team of je verder specialiseren? Er is van alles mogelijk!

Je:
·         verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
·         signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
·         onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Wat maakt jou de juiste Wijkverpleegkundige (HBO-V)?
Je bent een echte verbinder en netwerker. Je neemt kordaat beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. Je bent een goede luisteraar en een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s. Van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.

Je bent:
·         een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
·         gediplomeerd wijkverpleegkundige HBO-V en BIG-geregistreerd
·         in het bezit van je rijbewijs en liefst beschik je over een eigen auto

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Wijkverpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal € 3.818,87 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Welke teams vallen onder regio Venlo?
Onder regio Venlo vallen de volgende teams:
Belfeld, Blerick, Arcen-Lomm-Velden, Reuver-Beesel, Reuver-Offenbeek, Reuver-Offenbeek B, Tegelen-Heide, Tegelen Centrum, Tegelen-Maasveld-Steyl, Venlo-Centrum-Zuid, Venlo-Groenveld 1, Venlo-Groenveld 2 en Venlo-Withuis.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren het is om bij De Zorggroep te werken?
Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in regio Venlo.
Onze Recruitment Medewerker: Lynn Jeuken vertelt je graag meer over het werk van een Wijkverpleegkundige in de thuiszorg en is te bereiken via emailadres: werkenbij@dezorggroep.nl

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.