De Zorggroep zoekt een

Wijkverpleegkundige (HBO-V), Groene Kruis Thuiszorg, Regio Venray-Horst-Gennep

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Bergen Horst aan de Maas Venray

Werkvelden

Thuiszorg

De oorsprong van De Zorggroep ligt in de verpleegzorg. Daarom ligt het niveau van de verpleging al van oudsher op een hoog niveau. En dat is maar goed ook want de Wijkverpleegkundigen van Groene Kruis Thuiszorg krijgen veel op hun bordje. Van thuisdialyse en de priklijn voor oncologie patiënten tot een tijdelijke wondbehandeling. Met de zorg en ondersteuning van de Wijkverpleegkundigen van Groene Kruis Thuiszorg lukt het om in je eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen ook als het zelf (even) niet lukt. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

De teams in de regio Venray-Horst-Gennep kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor Wijkverpleegkundigen in deze regio bij teams van America tot Well, en van Venray naar Arcen. Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen, en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten en je indiceert waar welke hulp nodig is. Klinische lessen verzorgen voor je team of je verder specialiseren? Er is van alles mogelijk!
Je:

  • verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
  • signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
  • onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes 

Wat maakt jou de juiste Wijkverpleegkundige (HBO-V)?
Je bent een echte verbinder en netwerker. Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. Van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.
Je bent:

  • een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
  • gediplomeerd HBO-V (Wijk)verpleegkundige en BIG-geregistreerd
  • in het bezit van je rijbewijs en liefst beschik je over een eigen auto

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Wijkverpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal € 3.707,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren het is om bij De Zorggroep te werken?
Neem dan contact op met Marije van Delft (recruitmentmedewerker) via werkenbij@dezorggroep.nl
Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in regio Venray-Horst-Gennep.

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep? 
Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding  moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner . Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.