De Zorggroep zoekt een

Wijkverpleegkundige (HBO-V) Vitale Wijken Reuver-Tegelen

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Reuver Tegelen

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Wijkverpleegkundige (HBO-V) Vitale Wijken Reuver-Tegelen

De oorsprong van De Zorggroep ligt in de verpleegzorg. Daarom ligt het niveau van de verpleging al van oudsher op een hoog niveau. En dat is maar goed ook want de wijkverpleegkundigen van De Zorggroep krijgen veel op hun bordje. Van thuisdialyse en de priklijn voor oncologie patiënten tot een tijdelijke wondbehandeling. Met de zorg en ondersteuning van de wijkverpleegkundigen van De Zorggroep lukt het om in je eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen ook als het zelf (even) niet lukt. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

De Nieuwe Munt in Tegelen en Bösdael in Reuver zijn twee bijzondere vitale wijken, maar wat maakt deze unieke woonwijken zo bijzonder?
In deze wijken kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. Het zijn wijken voor jong en oud waar mensen met én zonder zorgbehoefte door elkaar wonen. Woon je binnen de wijk en heb je nooit zorgbehoefte gehad, maar is dit ineens veranderd? Dan kan het zorgteam in je eigen vertrouwde omgeving de zorg komen leveren zonder dat je hoeft te verhuizen. Als team lid van een van de wijken ga je bij mensen (verpleeg)zorg thuis leveren. In de wijk kun je op loopafstand van elkaar de zorg leveren die bewoners nodig hebben, ook heb je meer dagelijks contact met je collega’s binnen je eigen team. 
De uitdaging binnen de wijken ligt niet zo zeer in de verschillende verpleegtechnische handelingen maar in de complexiteit en diversiteit van de zorg.

De teams in Reuver en/of Tegelen kijken uit naar je komst! Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en zoeken dan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal! Loek ging je voor *klik hier voor het filmpje*

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je stimuleert hun zelfredzaamheid in een veilige en prettige woonomgeving zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. In de contacten met familie en andere zorgprofessionals ben je een belangrijke spil. Je kijkt wat de cliënt nog zelf kan en hoe het cliëntsysteem en hulpmiddelen hierin kunnen ondersteunen. Dit om de zelfstandigheid te bevorderen. Je geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes. Vind je het leuk om je bezig te houden met het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid of wil je ambassadeur van de wijk worden? Je indiceert waar welke hulp nodig is. Klinische lessen verzorgen voor je team of verder specialiseren? Er is van alles mogelijk!

Je:
·         verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
·         signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
·         onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Wat maakt jou de juiste Wijkverpleegkundige (HBO-V)?
Je bent een echte verbinder en netwerker. Je neemt kordaat beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. Je bent een goede luisteraar en een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s, dit in het comfort van een kleine wijk waar je met loopafstand je route loopt.

 Je bent:
·         een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
·         gediplomeerd wijkverpleegkundige HBO-V en BIG-geregistreerd
·         een echte teamspeler; je komt je collega's continu tegen in de wijk en kunt altijd even samen overleggen

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Wijkverpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren het is om bij De Zorggroep te werken?
Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams van De Nieuwe Munt in Tegelen of Bösdael in Reuver.
Sharel vertelt je graag meer over het werk van een Wijkverpleegkundige (HBO-V) en is te bereiken op sharel.driessen@dezorggroep.nl .

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.