Vivantes zoekt een

Wijkverpleegkundige, Moutheuvel

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Stein

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou voor onze locatie Moutheuvel!

Als Wijkverpleegkundige Ouderenzorg combineer jij jouw kennis van zorg met de wens voor kwaliteit van leven van onze cliënten. Jij kent de bewoners van jouw team en locatie als geen ander. Dankzij een goed ontwikkeld klinisch oog heb jij snel in de gaten wanneer er iets mis is. Ingrijpen doe je direct. Zorgen zit in jouw bloed, jouw enthousiasme deel je met anderen.

Waarom werken binnen de zorgwoningen?
 • Alle zorgwoningen grenzen direct aan de locatie van Vivantes, je hoeft dus niet met de auto de wijk in.
 • Werken in de zorgwoningen biedt de voordelen van zelfstandig werken zoals in de thuiszorg, gecombineerd met teamwork.
 • Je kunt terugvallen op collega's. Je start samen op en sluit samen af en kunt elkaar helpen en ondersteunen.
 • Geen gesplitste diensten en recht op één roostervrije dag per week.
Zo ziet de functie eruit:
Als wijkverpleegkundige verricht je indicerende, verpleegkundige en begeleidende taken bij cliënten in de thuissituatie en fungeer je als belangrijke spil in de zorgwoningen. Je helpt de cliënt bij het regisseren van zijn zorgvraag en zorgt voor korte lijnen naar huisartsen en andere zorg verlenende instanties. Je krijgt de ruimte om je vak in de volle breedte uit te oefenen. In de zorgwoningen heb je primair de taak de zorg in de eerste lijn te organiseren. Niet alleen de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de zorgwoningen, maar ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden heb je helder in beeld. Je kijkt verder dan je eerste indruk en zoekt naar de vraag achter de vraag. En natuurlijk verricht je de indiceringen. Samen met je collega (wijk)verpleegkundigen draai je mee in de verpleegkundige bereikbaarheidsdienst. Verder heb je een signalerende en coördinerende rol in het bewaken en bereiken van de doelstellingen in het zorgleefplan en verbind je als een spin in het zorgweb hulpverleners met elkaar. Ten aanzien van je collega's neem je je verantwoordelijkheid bij het coachen van team en individuele medewerker bij het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt en het meegaan met nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij en de gezondheidszorg.

Hier ben jij goed in:
 • Jij hebt minimaal een Hbo-diploma Verpleegkunde op zak.
 • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en kunt een geldige V.O.G. overleggen.
 • Je bent flexibel, betrokken en professioneel. Bewoners, hun naasten en jouw collega's kunnen allemaal goed met jou door één deur. De wil, veerkracht én durf om te groeien is aanwezig.
 • Heb jij een diploma Verpleegkundige Gerontologie en Geriatrie (VGG) behaald? Dan is dat een grote pré. Geen diploma maar wel bereid deze te halen? Doen we het ook voor!
 • Jij weet dat de zorg voor onze ouderen op dit moment belangrijker dan ooit is, en draagt hier dan ook graag aan bij.
Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
 • Vivantes negen woonzorglocaties telt - binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen.
 • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd, afhankelijk van jouw ervaring. Het aantal contracturen is 32 uur, dit is bespreekbaar.
 • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, uiteraard marktconform (FWG 50). Uiteraard inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes. 
Nog vragen?
Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, recruiter. Dat kan via 046- 820 08 40 of b.dezwart@vivantes.nl . Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!