De Zorggroep zoekt een

Wijkverpleegkundige ( HBO-V niv 5/6), Team Gespecialiseerde Verpleging, Midden Limburg

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Echt Heythuysen Maasbracht Nederweert Herkenbosch Roermond Weert

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Met hart voor de cliënt kwalitatief goede zorg verlenen in complexe situaties? Ben je geïnteresseerd in de technische aspecten en handelingen van het verpleegkundig vak, ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je sociaal goed onderlegd, dan is deze functie iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je maakt onderdeel uit van Team Gespecialiseerde Verpleging (TGV) van Groene Kruis Thuiszorg in Midden Limburg, een klein team van 8 Verpleegkundigen.
Je werkt met hoog complexe hulpvragen, soms in instabiele situaties. Een dienst draai je alleen, je komt in veel verschillende situaties terecht en schakelt met diverse partijen zoals (huis)artsen en specialisten. Met jouw kennis en ervaring ben je niet alleen bereikbaar voor je eigen cliënten, maar ook voor collega’s en alle andere thuiszorg organisaties in de regio.
In tegenstelling tot de reguliere teams werk je niet in één wijk, maar door de hele regio Midden Limburg. Je hebt te maken met verschillende huisartsen in de regio en ziekenhuizen door het hele land. Dat maakt jouw werk dynamisch en uitdagend! Tijdens een gemiddelde werkdag voer je veel hoog complexe verpleegtechnische handelingen uit, zoals peritoneaal dialyse, infuuszorg of toedienen van totaal parenterale voeding.

Hoe wij zorgen voor jou
Als Gespecialiseerd Verpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal € 3.818,87 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging, en een contractomvang van 16-20 uur per week (overleg mogelijk). Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wie jij bent
Je hebt hart voor de cliënt en oog voor de kwaliteit van zorg. Je bent in staat om vraaggericht te werken, kunt relativeren en reflecteren en je bent flexibel inzetbaar. Je bezit sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met cliënten en hun relaties. Je staat open voor veranderingen en bent niet bang om initiatieven te nemen. Je bent creatief en communicatief sterk. Omdat je tijdens een dienst alleen werkt, is het belangrijk dat je snel kunt denken en handelen. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in een (multidisciplinair) team functioneren.
Je bent een gedreven HBO-Verpleegkundige die affiniteit heeft met hoog complexe technische zorg en die verantwoordelijkheid kan en wil dragen.
Verder:

  • heb je het diploma HBO-Verpleegkundige
  • sta je geregistreerd in het BIG-register in de functie van HBO-Verpleegkundige
  • ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je een auto ter beschikking

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken?
Neem dan contact op met  Evelien Smeets (recruitment medewerker) via werkenbij@dezorggroep.nl

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.