Proteion zoekt een

Wijkverpleegkundige: regio Bergen-Gennep

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Horn Gennep

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Kun jij als Wijkverpleegkundige de kleine momenten bijzonder maken voor je cliënt? Durf jij beslissingen te nemen? Dan hoor je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Als Wijkverpleegkundige maak jij kleine momenten bijzonder voor je cliënt. Jij bent er voor de cliënten in jouw wijk in de regio Bergen-Gennep. Je verzorgt en verpleegt cliënten, maar je luistert ook naar je cliënt en geeft aandacht. Dit doe je samen met je cliënt, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners.

Werken in de wijk draait om persoonlijke zorg. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt. Naast verzorging en verpleegtechnische handelingen heb je ook coördinerende taken en is (her)indiceren vast onderdeel van je werk. Juist deze taken maken het uitdagend en afwisselend. Jij krijgt energie van je werk en je verlaat de woning van je cliënt dan ook altijd met een glimlach op je gezicht én die van je cliënt. We vinden kwalitatief goede zorg belangrijk waarin bij onze cliënten aandacht is voor zelfredzaamheid en eigen regie.

Daarom pas jij bij Proteion

Jij haalt je werkplezier uit het contact met je cliënten. Je werkt graag met voornamelijk een oudere doelgroep en weet hoe jij momenten gewoon bijzonder kunt maken. Je doet je werk op een respectvolle manier en laat de cliënt centraal staan. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed zelfstandig werken. Creativiteit komt zeker van pas, elke situatie vraagt weer om een andere aanpak, iedere cliënt is anders.  Je wil je blijven ontwikkelen binnen de professionele kaders, tot welke hoogte dat bepaal je zelf.

Natuurlijk ben jij als Wijkverpleegkundige in het bezit van een diploma niveau 5 en ben je BIG geregistreerd. Maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie?


Gewoon

Wij bieden jou:

  • een contract voor bepaalde tijd, maar een contract voor onbepaalde tijd is ook bespreekbaar
  • een bruto maandsalaris in FWG 50 met een maximum van €4.061,27 bij 36 uur per week 
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Jij bent onderdeel van het team in de regio Bergen-Gennep dat bestaat uit verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen en een 1e wijkverpleegkundige. Samen zijn jullie er voor de cliënten in de wijk. Wijkverpleegkundige is een vrij zelfstandige functie, maar je kunt altijd terecht bij je collega’s. Jij deelt dan ook graag: kennis, ervaringen, maar ook mooie momenten en successen. Samen groeien, dat is gewoon bijzonder.


'Je kunt je binnen Proteion blijven ontwikkelen, tot welke hoogte bepaal je zelf!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Sanne heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Sanne Willemars
1e Wijkverpleegkundige
0652669166
sannevousten@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.