Parc Imstenrade zoekt een

Wijkverpleegkundige, Residentie Parc Imstenrade, Heerlen

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor het Thuiszorgteam op onze locatie Parc Imstenrade in Heerlen zijn we op zoek naar een:

Wijkverpleegkundige, Residentie Parc Imstenrade, Heerlen

24 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Misschien ben je wel eens bij ons langs gefietst of gereden en dacht je: "Wow, dat ziet er mooi uit zeg! Wat is het precies? Hoe zou het er van binnen uitzien? Nou, bijna nog mooier dan dat je van buiten kan zien!

Op onze residentie Parc Imstenrade bieden wij ruimte voor een goed leven op een prachtig residentieel complex. Met zo'n 300 stijlvolle seniorenappartementen in een luxe Bourgondische omgeving bieden meer dan 100 medewerkers integrale dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Hoe tof zou het niet zijn als dit jouw nieuwe werkplek zou zijn?!

Wat ga je precies doen?

Welke taken heb je nu precies als Wijkverpleegkundige bij ons?

Je gaat aan de slag in ons geclusterd wijkzorgteam op Parc Imstenrade. Je vormt met jouw 14 directe collega's (verpleegkundigen/verzorgenden/medewerker welzijn) een hecht zorgteam. Als Wijkverpleegkundige heb je een spilfunctie in ons zelf organiserend team. Naast het uitvoeren van de nodige verpleegkundige handelingen en het indiceren met de daarbij uit voorkomende werkzaamheden, onderhoudt je contacten met andere disciplines en huisartsen, je voert intakegesprekken met nieuwe bewoners, implementeert zorg technologieën en geef je mede vorm aan het beleid op het gebied van zorg en welzijn. Je krijgt bij ons tijd en ruimte om projecten zoals innovatieontwikkeling en kwaliteitsverbetering op te pakken.

Wij staan echt open voor jouw inbreng! De bewoners op Parc Imstenrade zien wij als gasten, als Wijkverpleegkundige weet je feilloos een professionele en vertrouwelijke band met onze gasten op te bouwen. Je vindt het belangrijk dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven, je zult dit dan ook stimuleren binnen zijn of haar mogelijkheden. Je werkt samen met en kunt terugvallen op 3 collega wijkverpleegkundigen.

Je krijgt bij ons de kans om het afwisselende vak onder begeleiding van ervaren collega's te ontdekken. Het accent ligt op het werken in dagdienst op doordeweekse dagen, waarbij we van je verwachten dat je 2 a 3 ochtenden per week meewerkt in de zorg.

Nu weten wij natuurlijk ook dat jij met jouw diploma(s) en ervaring overal aan de slag kan in de zorg, maar we weten zeker dat wanneer je Parc Imstenrade hebt ervaren, je graag bij ons wil werken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken op Parc Imstenrade kom dan gerust eens vrijblijvend kennismaken. De koffie staat klaar voor je!

Wat neem jij mee?

Ook al proberen wij zoveel mogelijk naar jouw talenten te kijken en daarop in te spelen, natuurlijk zijn er ook een aantal "harde criteria" waar wij naar moeten kijken.

Als Wijkverpleegkundige ben je in het bezit van een diploma HBO Verpleegkunde. Wat wij net zo belangrijk vinden is dat je initiatiefrijk bent, communicatief vaardig en dat je iedere dag laat zien een echte professional te zijn in jouw manier van werken.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een stijlvolle en moderne werkomgeving
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw mening en input telt
  • Je kunt je bij Vitalis verder ontwikkelen, bijvoorbeeld door je verder te specialisten in je vak, je te verdiepen in aandachtsgebieden of door te groeien naar een andere functie
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie
  • De functie van HBO verpleegkunde is ingeschaald in FWG 50 min. (min. € 2.798,67 - max. € 4.061,27 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze 'Solliciteer direct'-knop, we nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog inhoudelijke vragen dan kan je contact opnemen met Wilma Hacking, manager Parc Imstenrade, op 06-1002 8199.

Voor alle overige vragen bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl