Land van Horne zoekt een

Wijkverpleegkundige t.b.v. wijkteam Weert

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Als wijkverpleegkundige werk je dagdiensten op dagen die zijn afgestemd met je collega wijkverpleegkundigen.

Ben jij die topper in jouw vak? Mooi, want wij zijn op zoek naar een échte vakkanjer binnen de Thuiszorg locatie Weert, wijkteam centrum, wijkteam Groenewoud Leuken en wijkteam Keent Moesel. Een collega die weet waar de zorg om draait. Iemand die houdt van een stuk zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Maar daarnaast ook prima kan functioneren binnen een team. Herken jij je hier in? Solliciteer dan bij ons. Wij hebben een aantal mooie functies voor enthousiaste wijkverpleegkundigen.

Wat je functie inhoudt

  • Als wijkverpleegkundige werk je zelfstandig bij cliënten thuis en vanuit een kleinschalig wijkteam waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. Je bewaakt de dagplanning, cliëntplanning en roosters.
  • Als wijkverpleegkundige voer je intakegesprekken met nieuwe cliënten en vraag je indicaties aan. Je organiseert en coördineert de zorg zodanig dat het behoud van zelfstandigheid en eigen regie van de cliënt voorop staat.
  • Je begeleidt de cliënt rondom zijn/haar zorgbehoefte en ben je verantwoordelijk voor coördinatie en uitvoering van (complexe) zorgtaken en verpleegkundige interventies.
  • Je coacht de teamleden op zodanige wijze dat de groepsdynamiek en de kwaliteit van zorg wordt bevorderd.
  • Je hebt een initiërende, coördinerende en uitvoerende rol op het gebied van preventie, GVO en voorlichting en  werkt  samen met netwerkpartners.

Wat wij vragen
Een diploma Verpleegkunde, niveau 5- 6. Of het vergelijkbare 'oude' HBO V diploma. Heb je ervaring of affiniteit in de thuiszorg en werkervaring in de ouderenzorg? Dan is dat een pré. Als wijkverpleegkundige bij Land van Horne kan jij goed omgaan met complexe zorgvragen. Want jij kunt leunen op jouw deskundigheid en creativiteit. Jij bewaakt het zorgproces en vervult een belangrijke rol binnen het Sociaal Wijkteam. Samen met je collega's vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Zie jij verbeterpunten? Dan laat je dit weten. Samen tillen we onze zorg naar een hoger niveau.

Wat wij je bieden
Wij vragen nogal wat. Maar wij bieden dan ook een interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele verpleegkundige. Om te zorgen dat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen, bieden we passende scholingsmogelijkheden aan. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het aantal uren wordt in overleg bepaald. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 50. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Aandachtspunt: inschrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden is verplicht. Land van Horne zorgt voor een goed en passend scholingsaanbod zodat jij jouw inschrijving behoudt. De jaarlijkse kosten hiervan worden door ons betaald.

Solliciteren
Zin om te solliciteren? Je kunt via de button 'Solliciteren' je cv en motivatiebrief uploaden.


Twijfel je nog? Misschien kan onze teamleider Marjo Swinkels je twijfels wegnemen. Je kunt haar bereiken op T. 088 987 82 69.