Land van Horne zoekt een

Wijkverpleegkundige - wijkteam in overleg

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Solliciteer bij ons à la carte. Vul het keuzemenu in en misschien vind jij wel je droombaan in de thuiszorg.Ben jij die topper in jouw vak? Mooi, want wij zijn op zoek naar een échte vakkanjer binnen de Thuiszorg. Een collega die weet waar de zorg om draait. Iemand die houdt van een stuk zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Maar daarnaast ook prima kan functioneren binnen een team. Herken jij je hier in? Solliciteer dan bij ons. Wij hebben een aantal mooie functies voor enthousiaste wijkverpleegkundigen.

Wat wij vragen
Een diploma Verpleegkunde, niveau 6. Of het vergelijkbare ‘oude’ HBO V diploma. Heb je ervaring of affiniteit in de thuiszorg en werkervaring in de ouderenzorg? Dat is dat een pre. Als wijkverpleegkundige bij Land van Horne kan jij goed omgaan met complexe zorgvragen. Want jij kunt leunen op jouw deskundigheid en creativiteit. Jij bewaakt het zorgproces en vervult een belangrijke rol binnen het Sociaal Wijkteam. Samen met je collega’s vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Zie jij verbeterpunten? Dan laat je dit weten. Samen tillen we onze zorg naar een hoger niveau.

Wat wij je bieden
Wij vragen nogal wat. Maar wij bieden dan ook een interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele verpleegkundige. Om te zorgen dat jij je functie zo goed mogelijk kunt uitoefenen, bieden we passende scholingsmogelijkheden aan. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 50. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Aandachtspunt: inschrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden is verplicht. Land van Horne zorgt voor een goed en passend scholingsaanbod zodat jij jouw inschrijving behoudt. De jaarlijkse kosten hiervan worden door ons betaald.

Solliciteren
Zin om te solliciteren? Je kunt via de button ‘Solliciteren’ je cv en motivatiebrief uploaden. Bij ons solliciteer je op deze functie à la carte. Dit betekent dat je kunt aangeven in welke regio je wilt werken en voor hoeveel uur. Dit kun je aangeven op het digitale sollicitatieformulier. Onze recruiters nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Bij twijfel!
Twijfel je nog? Misschien kunnen onze recruiters je twijfels wegnemen. Zij kunnen je in elk geval meer vertellen over werken bij Land van Horne. Je kunt de afdeling recruitment mailen op: recruitment@landvanhorne.nl.