Zuyderland zoekt een

Wijkverpleegkundige Zuyderland Thuiszorg

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Thuiszorg

Voor onze groeiregio's zoeken we (potentiele) wijkverpleegkundigen die een team gaan leiden en daarbij de cliëntenzorg niet uit het oog verliezen. Een unieke functie waarbij je de rol inneemt van professional op het gebied van verpleging en verzorging als ook de rol van people-manager om jouw team zo goed mogelijk aan te sturen en te coachen.

Jouw nieuwe baan

Om als wijkverpleegkundige aan de slag te kunnen, zijn er een aantal mogelijkheden: 1. Je wordt als potential klaargestoomd om in de toekomst aan de slag te gaan als wijkverpleegkundige. De duur van dit traject is voor iedereen anders, afhankelijk van je ervaring en je ontwikkeling. 2. Afhankelijk van je ervaring kun je direct aan de start als wijkverpleegkundige.

In de functie van wijkverpleegkundige in de regio's ben je de kartrekker van je eigen wijkteam, bestaande uit een 15-tal verpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden. Je staat voor professionaliteit en indiceert en evalueert de zorg aan je cliënten. Daarnaast coördineer je de dagelijkse zorgplanning en bewaak je alle processen van intake tot facturatie. Je combineert deze taken met een continue zorg voor je eigen team, waarbinnen je als "people-manager" aandacht hebt voor teambuilding en persoonlijke groei van je medewerkers. Je vindt het heerlijk om elke dag weer verrast te worden door nieuwe uitdagingen en bent in staat om je eigen netwerk op te bouwen in de zorgketen binnen je wijk. Regelen en organiseren is je tweede natuur, gericht op kwaliteit van zorg en goede resultaten. Als wijkverpleegkundige werk je samen met de collega-wijkverpleegkundigen in je regio en word je ondersteund en begeleid door een manager.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde HBO-V opleiding met ervaring als verpleegkundige of een afgeronde verpleegkundige opleiding met relevante werkervaring als verpleegkundige en aantoonbare ervaring als kartrekker van een team;
 • Natuurlijk leiderschap, met oog voor de mens;
 • Enthousiasmerend vermogen;
 • Resultaatgerichtheid en zelfstandigheid;
 • Een flinke dosis energie en veerkracht.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast;
 • Een super uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waar je samen met je team het verschil kunt maken voor je vele cliënten;
 • Ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke groei;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao VVT FWG 50 inclusief vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een telefoon en iPad ter ondersteuning van je werkzaamheden;
 • Jouw uren en werkdagen zijn in overleg bespreekbaar;
 • Mogelijkheid tot deelname aan meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering en diverse verzekeringen;
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz);
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen;
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Liever eerst een kopje koffie drinken?

Stuur ons een Whatsappje of bel naar 06-13605648 indien je graag meer informatie wilt krijgen over de functie.
Wij zorgen er vervolgens voor dat wij de koffie klaar hebben staan en maken graag tijd om persoonlijk kennis te komen maken met jou!

Aandraagbonus

Ben jij zelf al werkzaam binnen Zuyderland Thuiszorg en ken of weet jij een geschikte (potentiële) wijkverpleegkundige? Draag hem of haar dan gerust aan zodat jij als medewerker in aanmerking kan komen voor een aandraagbonus van 500 euro bruto! Neem gerust contact op met HR over de voorwaarden. Dit kan via 06-13605648.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op via 06-13605648.  Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure.Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.