Koraal zoekt een

Wil jij mijn maatje zijn? - Op de Bies

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Een groot aantal cliënten zijn op zoek naar een maatje om leuke dingen mee te gaan doen.

Een belangrijk stukje extra invulling in het leven van onze cliënt. Deze taak vervullen onze vrijwilligers.
Veel van onze cliënten zouden graag eens wat extra aandacht krijgen, hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers die een maatje willen zijn voor onze cliënten. De één verlangt naar iemand om mee te kletsen, terwijl de ander graag er op uit trekt. De vragen lopen uiteen en zijn soms moeilijk samen te vatten.


Wie zoeken wij?


Iemand die affiniteit heeft met de doelgroep, die het voornemen heeft om een langdurig maatje te zijn voor één of meerdere van onze cliënten.
Het is een vrijwilligersfunctie die zeer gewaardeerd wordt, maar ook een groot stuk commitment vraagt.

Werktijden

Alle werktijden - alsmede de momenten van bezoek en/of datums van uitjes - zullen in overleg met de woongroep, cliënt en zijn vertegenwoordigers en natuurlijk jou als vrijwilliger gepland worden.


Over de locatie


De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dave Otten (Coördinator Vrijwilligers): 045 - 533 99 65 of 06 - 222 01 730.