Cicero Zorggroep zoekt een

Wondverpleegkundige, Intramurale Zorg (20-24 uur per week)

Dienstverband

20-24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Wondverpleegkundige, Intramurale Zorg (20-24 uur per week)

Ben jij een specialist op het gebied van wondzorg en heb je hart voor de ouderenzorg? Wil je de allerbeste zorg leveren met aandacht voor je cliënten? Dan zoeken wij jou als wondverpleegkundige voor 20 tot 24 uur per week binnen de intramurale zorg.

De complexiteit in de wondzorg neemt steeds meer toe. Daarom hebben we behoefte aan een gespecialiseerde wondverpleegkundige. Als wondverpleegkundige bij Cicero Zorggroep maak je deel uit van de vakgroep intramurale zorg. Deze bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten.

Wat ga je doen?

Je bent de specialist op gebied van alle soorten huiddefecten en de daarmee samenhangende problemen. Je bezoekt de cliënten van de intramurale zorgafdelingen die te maken hebben met huiddefecten. Je observeert en monitort de wonden en stelt -waar nodig- in overleg met de specialist ouderengeneeskunde en de verpleegkundig specialist behandelplannen op. Hierbij houd je rekening met de wensen en (on)mogelijkheden van de cliënt. Daarnaast informeer je zowel de cliënt als het zorgteam over de verzorging van de wond.

Je vindt het leuk om zelfstandig te werken, maar ook om het zorgteam te ondersteunen met jouw expertise op dit gebied. Je bent (mede) verantwoordelijk voor deskundigheidsbevordering van het zorgteam op basis van de nieuwste inzichten binnen je vakgebied. Je onderhoudt zelfstandig contacten binnen de regio op het gebied van wondexpertise.

Als gespecialiseerde wondverpleegkundige ontwikkel je (samen met je collega’s) Cicero-breed beleid (en voert dit ook uit) op het gebied van gespecialiseerde wondzorg.

Je maakt deel uit van het team aandachtsfunctionarissen ‘decubitus en wondzorg’.

Kortom, een mooie uitdaging waarbij jij dé specialist bent in wondzorg binnen Cicero Zorggroep!

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over het diploma Verpleegkunde niveau 4 of gelijkwaardig, aangevuld met diploma wondzorgverpleegkundige.
  • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan binnen ouderenzorg en bent bekend met wondzorg.
  • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg en wondbehandelingen.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
  • Je kunt goed samenwerken, je bent communicatief sterk en je beschikt over didactische vaardigheden om instructies en begeleiding te kunnen geven.
  • Je bent flexibel ten aanzien van het werken in diensten.

Waar kom jij te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat bieden wij?

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg), salarisinschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met afdeling Recruitment, T 045 563 7420.

Of gewoon meteen solliciteren?

Klik op de button ‘Solliciteren’ en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 27 september 2021 in! 

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 40.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.