Talent zoekt een

Woonbegeleider C Geleen

Dienstverband

28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen de regio Westelijke Mijnstreek zijn we op zoek naar een woonbegeleider C die ons zelf oplossende team in Geleen kan komen versterken. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in het leven te staan.

De functie bestaat uit  een uitdagend en afwisselend
takenpakket, waarbij je verantwoordelijk bent en regie neemt over het
zorgproces van de Talenten, je bent een sparringpartner voor de teammanager en
daarbij neem je een coachende rol aan in de samenwerking met je collega’s. Als woonbegeleider creëer je een fijne huiselijke sfeer en bied je begeleiding en ondersteuning aan onze Talenten bij het behalen van o.a. een gezond dag- en nachtritme, passende dagstructuur, zelfverzorging en gezondheid. Om op deze manier een bijdrage te leveren in de ontwikkeling en de zelfredzaamheid van onze talenten. 

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over

  • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
  • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
  • Een natuurlijke manier van contact maken met jongvolwassenen die een specifieke hulpvraag hebben om het gebied van zelfstandigheid
  • Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken
  • Opleidingsniveau HBO of minimaal MBO niveau 4 diploma gerelateerde opleiding

Wij bieden: 

  • Fulltime 32 – 36 uur
  • Een prettige werksfeer
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg – schaal 45

Solliciteer! Mail je CV en motivatie naar:  sollicitatie@talentonline.nl