Talent zoekt een

Woonbegeleider C Leefhuis Hoogcruts

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Noorbeek

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen ons Leefhuis in Hoogcruts zijn we op zoek naar een begeleider C die samen met het team van Leefhuis Hoogcruts de zorg wil dragen voor 6 jeugdigen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar. Deze functie zal een combi zijn van meewerken op de werkvloer en hun bezoekmomenten thuis coördineren.

De functie bestaat uit een uitdagend en afwisselend
takenpakket waarbij je verantwoordelijk bent en regie neemt over het
zorgproces van de Talenten, je bent een sparringpartner voor de teammanager en daarbij neem je een coachende rol aan in de samenwerking met je collega’s. Als woonbegeleider creëer je een fijne huiselijke sfeer en bied je begeleiding en ondersteuning aan onze Talenten bij het behalen van o.a. een gezond dag- en nachtritme, passende dagstructuur, zelfverzorging en gezondheid. Om op deze manier een bijdrage te leveren in de ontwikkeling en de zelfredzaamheid van onze talenten.  

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over: 

  • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
  • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
  • Een natuurlijke manier van contact maken met jongvolwassenen die een specifieke hulpvraag hebben om het gebied van zelfstandigheid
  • Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken
  • HBO niveau en SKJ registratie

Wij bieden:

  •  36 uur (uren verdeeld op werkvloer en zorg thuis).
  • Een prettige werksfeer
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg – schaal 45