Kempenhaeghe zoekt een

Woonbegeleider, locatie Berkenlaan 5 en 7

Dienstverband

30 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Beste Woonbegeleider,

“Kun jij mij regie geven binnen mijn mogelijkheden?”

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Binnen deze woningen mag je onze prachtige bewoners, ieder uniek in zijn doen en laten, zorg en begeleiding bieden in hun leven en binnen hun niveau de regie laten bepalen. Soms zo makkelijk, soms een puzzel in welke vorm dit plaats kan vinden.
In je dienst ondersteun en begeleid je de bewoners in hun ADL-activiteiten. De meeste kunnen dat zelfstandig met wat kleine ondersteuning, de ander heeft bijvoorbeeld vanwege lichamelijke beperkingen wat meer ondersteuning nodig. Natuurlijk moet je, vanwege de epilepsie of vanwege het gedrag, altijd “een lijntje houden” met iedere bewoner. Zoveel mogelijk de bewoner de regie geven is daarbij uitgangspunt.
Het accent ligt op het bieden van een veilig en prettig woon/leefklimaat, soms vanuit een gezamenlijke woonkamer, soms vanuit hun eigen studio binnen het gebouw. Methodisch werken en kunnen reflecteren op jezelf en situaties zijn belangrijke speerpunten binnen je werk.

Over afdeling Berkenlaan 5 en 7
De 2x4 bewoners (met af en toe een extra logé) binnen deze woningen op de locatie Kloostervelden in Sterksel hebben ZZP 4, ZZP 5, ZZP 6 en ZZP 7 indicaties. Zij hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en daarbij veelal forse epilepsie. Zij vragen naast begeleiding in ADL-activiteiten ook extra begeleiding in het gedrag.

Binnen deze woning werk je met je eigen team binnen Berkenlaan 5 en 7 maar is ook uitwisselbaarheid en uithelpen bij andere woningen van toepassing. Deze uitwisselbaarheid bestaat uit het af en toe werken binnen Berkenlaan 3 en 9 (benedenverdieping) waar een andere doelgroep woont dan binnen Berkenlaan 5 en 7.
De bewoners van Berkenlaan 3 en 9 zijn volwassen mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking met epilepsie. Zij hebben complete zorg nodig in hun ADL-activiteiten. Het accent ligt op het zorg en sfeer bieden aan de bewoners waarbij voor een aantal bewoners ook voorspelbaarheid en structuur een rol speelt.


Wat breng jij mee

  • Je bent MBO- of HBO gediplomeerd verpleegkundige of hebt een agogische opleiding op niveau 4 of 5 afgerond;
  • Je bent open, gemotiveerd je verder te ontwikkelen, enthousiast, leergierig, flexibel en collegiaal en hebt een warm hart voor onze bewoners.

Wat bieden wij jou

  • Een vaste aanstelling;
  • Een warm, fijn, prettig samenwerkend team die jou met open armen ontvangt;
  • Uren in overleg, wij denken aan 30-36 uren;
  • Cao Ziekenhuizen, salaris FWG 40, maximaal € 3.160 bruto per maand bij een fulltime aanstelling;
  • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%;
  • Volop (door)groeimogelijkheden;
  • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Informatie en sollicitatie
Interesse? Top! Solliciteer dan voor 6 juni a.s. via bijgaande link.

Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter
M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl


Bereikbaarheid: 15 minuten vanaf Weert, prima te bereiken vanuit Limburg.