Kempenhaeghe zoekt een

Woonbegeleider meerzorg (niv. 3 of 4)

Dienstverband

18-25 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Sterksel Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

 

Beste woonbegeleider, zorg jij voor een gezellige, huiselijke sfeer?

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Als woonbegeleider voor de locatie Pimpelmeesstraat bied je op de eerste plaats een veilige woonplek. Je biedt ondersteuning op basis van een persoonlijk begeleidingsplan, waarbinnen zowel individuele als groepsgewijze begeleidingsmomenten een plek hebben. Daarnaast is er 24 uur per dag, 7 dagen in de week begeleiding in de directe nabijheid, om ook ongeplande zorgvragen te kunnen beantwoorden.  Vanuit de visie en methodiek van Active Support wordt gewerkt aan het versterken van de persoon. Door middel van Active Support worden zoveel mogelijk kansen gecreëerd om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe vaardigheden c.q. nieuw gedrag te leren. Om vervolgens de ervaring en/of het geleerde verder in praktijk te brengen.

Over locatie Pimpelmees
Het team van Pimpelmees werkt als Multidisciplinair ZorgInnovatieNetwerk (MZIN) leerafdeling. Zij bieden epilepsiewoonzorg en begeleiding aan bewoners in de leeftijd van 55 tot 75 jaar met uiteenlopende zorgvragen en een indicatie voor ZZP 5-7 of ZZP 8. Binnen deze afdeling wonen 2x6 bewoners met epilepsie en een ernstige verstandelijke beperking. De bewoners hebben behoefte aan een volwaardige, eigen en veilige plek waar zij privacy ervaren, activiteiten kunnen ontplooien en rust kunnen vinden. Daarnaast hebben zij behoefte aan voorzieningen die hen laagdrempelig en kleinschalig in de gelegenheid stellen tot het ontmoeten van anderen. Dagbesteding en of werk vindt zo veel mogelijk buiten de woonvoorziening plaats. Twee  bewoners  hebben meerzorg waarbij individuele zorg  op momenten geboden wordt.

Wat bieden wij

 • Een vaste aanstelling;
 • Uren in overleg, wij denken aan 18-25 uren;
 • Cao Ziekenhuizen, salaris (afhankelijk van diplomering) in FWG 40, maximaal € 3.025 bruto per maand bij een fulltime aanstelling;
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%;
 • Een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA), denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap sportschool;
 • Volop (door) groeimogelijkheden;
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Wat breng je mee

 • Je hebt een mbo diploma, minimaal niveau 3 richting Verpleegkunde of agogisch;
 • met ervaring in een soortgelijke functie;
 • Als zelfstandige professional ga je respectvol om met onze bewoners;
 • Daarnaast is open en effectief communiceren je tweede natuur en heb je een gezonde dosis humor.
 • Wij vinden het belangrijk dat je continu werkt aan je eigen ontwikkeling en professionaliteit. Je  kracht  zit  in het  1 op 1 werken met bewoners die  extra zorg vragen die geheel cliënt volgend geboden moet worden.


Informatie en sollicitatie
Interesse? Top! Solliciteer dan via bijgaande link.
Vragen over de functie? Neem dan contact op met Tanja van Dun via M.06-51786524

Heb je verder nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl


Bereikbaarheid: 15 minuten achter Weert, goed bereikbaar vanuit Limburg.

Locatie: Sterksel