Kempenhaeghe zoekt een

Woonbegeleider - ouder wordende cliënt

Dienstverband

20-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sterksel Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Beste Woonbegeleider ouder wordende cliënt,

“wil jij er samen met mij voor zorgen dat ik met gelukkig voel in mijn eigen huis?”

 

Hoe ziet je werkdag eruit
Als woonbegeleider ouder wordende cliënt lever je op de eerste plaats een bijdrage aan de begeleiding en zorg van de bewoners. Je hebt oog voor en begeleidt in de onderlinge groepsdynamiek. Ook ondersteun je hen in de ADL zoals het in en uit bed komen, aan- en uitkleden, medicijnen innemen, douchen of naar het toilet gaan. Soms neem je de zorg helemaal in handen wanneer iemand rolstoel gebonden is.
Je ziet het als een uitdaging om individuele zorgvragen van bewoners te beantwoorden of om samen met de bewoner te ontdekken hoe de kwaliteit van het bestaan te verbeteren.
Eigen regie staat altijd voorop. Ook lever je een bijdrage aan de totstandkoming, evaluatie en bijstelling van de verpleeg- en begeleidingsplannen van de bewoners.

 

Over de afdeling
Binnen het cluster ouder wordende mens woont men met 4x 6 Leefstijl bewoners. Er is aandacht voor het eigen tempo van de bewoners, het gevoel van veiligheid en er is oog voor omgevingszorg, zelfredzaamheid en eigen regie. Het volgende motto wordt dagelijks nagestreefd: “Een gelukkige oude dag in je eigen huis”.
Er is sprake van verschillende VG zorgprofielen passende bij epilepsie samen met fases van de ouder wordende mens. Veelal is daarbij gepaste begeleiding, verpleging, verzorging en dagbesteding binnen de woning gericht op het handhaven van de dagstructuur en het behouden van vaardigheden nodig. Door steeds meer op de voorgrond tredende lichamelijke en/of psychische achteruitgang kan het zijn dat verpleging/ verzorging en zintuigelijke activering meer op de voorgrond komen te staan.

 

Wat breng je mee
•    Een afgeronde SAW of V&V-beroepsopleiding op niveau 4 of 5;
•    Of je volgt momenteel nog de opleiding;
•    Je beschikt over kennis van en ervaring met het bieden van zorg aan mensen met een verstandelijke beperking met of niet aangeboren hersenletsel (NAH) met bijbehorende problematiek, denk hierbij aan mentale en fysieke achteruitgang, in combinatie met epilepsie.

Je bent een zelfstandige en flexibele professional en hebt een gezonde dosis humor. Open en effectief communiceren is belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat je beschikt over een grote mate van zelfreflectie en gedrevenheid om het beste uit jezelf te halen. Je neemt initiatief om jouw goede ideeën te laten horen, je kunt werken in teamverband en durft feedback te geven.

 

Wat bieden wij

•    Een vaste aanstelling;
•    Uren in overleg, wij denken aan 20-32 uren;
•    Cao Ziekenhuizen, salaris FWG 40, maximaal € 2.937 bruto per maand bij een fulltime aanstelling;
•    Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%;
•    Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan een mobiele telefoon of lidmaatschap sportschool;
•    Volop (door) groeimogelijkheden;
•    Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

 

Informatie en sollicitatie

Interesse? Top! Solliciteer dan via bijgaande link.

De vacature zal in het eerste kwartaal van 2021 ingevuld worden.

Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter
M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl

Bereikbaardheid: 15 minuten achter Weert, prima bereikbaar vanuit Limburg!

Locatie: Sterksel