Care+ zoekt een

Woonbegeleider Specifieke Doelgroepen

Dienstverband

18 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, HBO+

Standplaats

Roggel Roggel

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk, Thuiszorg, Overige

Kun jij goed motiveren en stimuleren? Dan zoeken wij jou!

Bied jij graag professionele begeleiding aan jongeren en volwassen met een psychische kwetsbaarheid of licht verstandelijk beperking? Hou je van eigen verantwoordelijkheid, ontwikkeling en werken in een klein, hecht team? Reageer dan snel op deze vacature.

Werken als woonbegeleider Specifieke Doelgroepen

Je begrijpt de leefwereld van onze bewoners en het lukt je om doelen met hen te omschrijven en te realiseren. Je houdt van aanpakken en ziet creatieve oplossingen. Je bent sociaal, hebt tact en kunt goed luisteren. Professionaliteit en plezier hebben in je werk vind je net als wij belangrijk!

Wat houdt je werk verder in?

+  Je begeleidt onze bewoners in hun leefomgeving;
+  Je bevordert een goede leefsituatie;
+  Je zorgt voor een goede sfeer en prettig woonomgeving in de groep;
+  Je stimuleert en motiveert bewoners tot een zinvolle dag-invulling;
+  Je voert motiverende gesprekken met bewoners en begeleidt hen in hun doelen;
+  Je voert ondersteunende werkzaamheden uit zoals gezamenlijk koken en schoonmaken.

Werken bij Care+

Care+ biedt begeleiding aan (jong)volwassenen die er op eigen kracht even niet uitkomen. Die begeleiding bieden we op onze beschermd wonen locaties, op de dagbesteding en bij mensen thuis. Bij ons ligt de nadruk op wat wél kan. We zetten in op maatwerk en helpen de mensen die we begeleiden bij het ontwikkelen van hun talenten. Daar word je namelijk gezonder én gelukkiger van.

Wij zijn een jonge en groeiende organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen waarvoor we zorgen, maar óók de mensen die bij ons werken. Je komt dus terecht in een prettige werkomgeving waarin jij je goed voelt en echt gezien wordt. Als Care Plusser maak je deel uit van een fijn team van professionals. Wat zij gemeen hebben? Hun enthousiasme, hun positieve betrokkenheid en een gezonde portie lef.

Wil je meer weten, lees dan de ‘over ons’ pagina maar eens.

Opening nieuwe locatie 2022
Door de opening van een nieuwe locatie, medio 2022, zijn er bij ons volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wanneer je startende bent binnen de zorg is het mogelijk om binnen onze al bestaande locaties te starten en ervaring op te doen met onze collega's. Ben je juist op zoek naar een baan met meer uitdaging? Dan kan het voor jou leuk zijn om te starten binnen onze nieuwe locatie. Samen met de collega’s gaan jullie dan van dit nieuwe huis een thuis maken.

Wat verwachten we van jou?

+  MBO+ /HBO (SPW4/Social Work diploma of vergelijkbaar);
+  Enkele jaren relevante werkervaring en opleiding in de hulpverlening/zorg;
+  Passie voor het vak en zelfstandig kunnen werken;
+  Wij zoeken iemand met daadkracht;
+  Wij zoeken een verbinder/bouwer binnen het team;
+  Goede communicatieve vaardigheden;
+  Assertief en flexibele houding;

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het hebben van een rijbewijs is een vereiste.

Wat ga ik verdienen in de zorg?

Dat jij je bij ons verder ontwikkelt is natuurlijk onbetaalbaar, zo start je bij ons met een training positieve gezondheid en kun je onbeperkt trainingen volgen binnen de GGZEcademy. En wij zetten er ook nog een mooi salaris tegenover. Je wordt ingedeeld in schaal 5 van de CAO Sociaal werk. Dit betekent bij een 36-urige werkweek een brutosalaris van € 2.113 tot € 3.009 per maand. Je ORT komt daar nog bovenop. En dan ontvang je ook nog een individueel keuzebudget volgens CAO van 16,4% van je salaris.

Bij bovenstaande salaris wordt er wel vanuit gegaan dat je na de inwerkperiode zelfstandig op de groep staat. Hiervoor is minimaal een MBO diploma niveau 3 nodig. Bij een MBO diploma niveau 2 of geen tot weinig werkervaring, zul je een ondersteunende functie krijgen. Binnen deze functie wordt je ingedeeld in schaal 4 van de CAO Sociaal werk. Dit betekent bij een 36-urige werkweek een brutosalaris van € 2.059 tot € 2.614 per maand.

Interesse? Laten we speeddaten!

We willen je graag zo snel mogelijk leren kennen – en jij ons natuurlijk. Daarom plannen we graag een speeddate met je in. Je hoeft dus geen CV of motivatie te sturen, je mag ons zelf komen vertellen waarom we jou moeten hebben voor deze baan. Klik op de volgende link en plan een online speeddate met ons in: https://calendly.com/werkenbij/speeddate.

Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Bel dan even naar ons algemene telefoonnummer op 0475 - 76 91 48. Of stel je vraag via werkenbij@care-plus.nl.