Confidence-Twende zoekt een

Woonbegeleiders

Dienstverband

28-36 u per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Roermond Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

Jij als professional

Je gaat werken voor de bewoners op één van onze 24-uurs voorzieningen in noord of midden Limburg. Onze locatie bevindt zich in Velden. Een nieuwe locatie in Roerdalen wordt ontwikkeld. Hierdoor zoeken we uitbreiding van ons team, voor startende collega’s of ervaren collega’s. Bij ons vindt jij de ideale werkplek.

We begeleiden cliënten met complexe psychische kwetsbaarheid gecombineerd met verslaving en forensische psychiatrie. We werken herstelgericht. Samen met onze deelnemers stel je een integrale aanpak op begeleiding en behandeling samen met onze partners. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leefklimaat van onze voorziening. Je ondersteund onze bewoners met praktische zaken. Je krijgt daarnaast ook je eigen case load en stuurt inhoudelijk het team aan. Je bent het aanspreekpunt voor directie, teamleider en externe relaties.

Jij en Confidence Twende

Je vindt het een uitdaging om in een nieuwe en jonge organisatie de bakens te verzetten. We werken in noord én midden Limburg. Bij Confidence Twende werken geen managers; we werken allemaal aan dezelfde doelstelling en gaan daarbij uit van een vak volwassenheid van iedere medewerker. We hebben een contract met het ministerie van justitie én de gemeenten in midden en noord Limburg. We werken daarbij intensief samen met onze partners in de keten. Bij ons staan de deelnemer en jij op de eerste plek. We hebben uitgebreide mogelijkheden voor deskundigheid bevordering.

Jij en wat wij vragen

Je vindt het geen probleem om onregelmatig te werken. Je hebt een afgeronde opleiding SPH of vergelijkbare opleiding nivo 5 of sociaal maatschappelijk dienstverlening nivo 4. Je hebt (ruime) ervaring in de sociale of forensische psychiatrie. Je bent in bezit van een rijbewijs. Je gaat voornamelijk dagdiensten werken maar af en toe een avond-slaapdienst wordt niet uitgesloten. Je hebt ervaring met coaching van collega’s.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een jonge, down-to-earth organisatie waar volop ontwikkelingen gaande zijn. Natuurlijk bieden we je een goed salaris en ruime mogelijkheden voor bijscholing (trainingen en e-learning modules). Je functie is marktconform ingedeeld. Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast functie.

Ben je geïnteresseerd?
Bel Jos van Mulken, directeur 06 – 518 61 425 of Fieke Jansen, senior begeleider 06 - 311 04 997. Je kunt een mail sturen met je sollicitatie en CV.

Verdere informatie kun je vinden op onze website www.confidence-twende.nl