KL-IK zoekt een

Woonondersteuner 24u voorziening

Dienstverband

28-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Jeugdzorg, Sociaal Werk

Woonondersteuner (28-32u per week)

Kl-ik is opzoek naar meerdere parttime woonondersteuners voor een nieuwe woonvoorziening met 24-uurs begeleiding in Sittard. Hou jij er ook niet van als iedere dag hetzelfde is? Zie jij uitdaging in het begeleiden van jongeren en volwassenen met een complexe hulpvraag?

Wie is Kl-ik?

KL-IK is een moderne, professionele en dynamische zorgorganisatie die begeleiding biedt aan cliënten in de omgeving Sittard-Geleen, Maastricht-Heuvelland en op korte termijn ook in Roermond.

De voordeur van KL-IK staat voor iedereen open, er is geen wachtlijst. Iedereen kan zich bij KL-IK melden met hulpvragen op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. Vaak zijn mensen al geholpen met passende, betrouwbare informatie of begeleiding in contacten met de juiste instanties. Eenvoudige hulpvragen kunnen worden opgelost in het netwerk waar cliënten en KL-IK deel van uitmaken. We zullen iedereen verder proberen te helpen met wat zij nodig hebben.

Kl-IK biedt beschermd wonen, ambulante begeleiding, jeugdzorg, forensische zorg en dagbesteding aan. KL-IK is ‘Krachtig door mijn –IK’. Wij staan voor het hebben van een identiteit, het meenemen van je eigen IK. Dit vragen we niet alleen van cliënten, maar ook van jou!

Wat ga jij doen?

Als woonondersteuner biedt je begeleiding en ondersteuning op basis van een voor iedere client individueel vastgesteld plan en doelen op verschillende leefgebieden. Samen met de trajectbegeleider geef je vorm aan de begeleiding en ondersteuning. Je valt hiërarchisch onder de coördinator wonen. Je werkt veelal op de 24 uurs locatie in Sittard maar kunt ook eens op een andere locatie ingezet worden.

Je bouwt een vertrouwensband op met de client en hebt een signalerende rol. Tevens biedt je waar nodig praktische hulp om de client deze vaardigheden aan te leren zoals het schoonmaken en houden van zijn leefomgeving. Je levert een bijdrage aan de administratie, registratie en rapportage.

Wij zoeken iemand met:

  • Een relevant diploma op MBO4 niveau.
  • Enige ervaring binnen een gelijkwaardige functie.
  • Enthousiasme om een nieuwe woonlocatie mee op te starten.
  • Een positieve instelling en een aanpak mentaliteit.
  • Eigen vervoer omdat je op meerdere locaties ingezet kunt worden.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Een gezonde dosis zelfvertrouwen om zelfstandig zijn/ haar diensten te draaien.
  • Een flexibele instelling omdat het onregelmatig werk betreft waarvan slaapdiensten onderdeel uit maken.

Wat heeft Kl-ik jou te bieden?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk met onder andere een individueel keuze budget. Het salaris dat je ontvangt ligt afhankelijk van je opleiding en ervaring tussen de €2009,- en €2763,- euro per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en stuur je CV en motivatiebrief per mail naar Frank@kl-ik.nl. Ook voor vragen kunt u bij hem terecht.