LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuner Crisisopvang Heugderlicht

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Woonondersteuner

Crisisopvang Heugderlicht

Uren in overleg

Het is kwart voor zeven. Je wekker gaat, je staat op en kleed je aan. Met frisse energie stap je in je auto en rijd je naar Heugderlicht. Hier aangekomen overleg je met de nachtdienst hoe de nacht is verlopen en of er bijzonderheden zijn. Na een kop koffie ga je in overleg met je collega woonondersteuners wie, wat gaat oppakken. De eerste cliënten zitten aan het ontbijt. Je verdeeld de corveetaken en maakt de cliënten die nog in bed liggen wakker. Tijdens de overdracht stem je met collega's ( woonondersteuner en persoonlijk begeleider) af wie welke taken doet. Er staat een informatief gesprek op de agenda voor een eventuele plaatsing in het Heugderlicht. Naar aanleiding van het gesprek kan de cliënt geplaatst worden. Je begeleidt deze naar zijn (gedeelde) kamer, legt de huisregels uit en maakt het dossier compleet. Ondertussen bel je met de gemeente om een afspraak voor de cliënt te maken zodat deze zich kan laten inschrijven. Vervolgens overleg je met je collega wat er nog moet gebeuren en stuur je mensen aan daar waar nodig.

Het 12.00 uur, de tijd vliegt voorbij. Je loopt door het Heugderlicht en kijkt of iedereen de corveetaken heeft gedaan. Cliënten gaan lunchen en jij speelt na de lunch nog een potje tafelvoetbal met hun. Zo langzaam komen cliënten terug van hun werk of dagbesteding. De middagdienst komt ondertussen binnen, daar bespreek je nog even hoe de dag was tot nu toe. Na de overdracht ga je voldaan naar huis.
Je vindt het heerlijk cliëntcontact te hebben en in een team samen te werken met collega's van LEVANTOgroep en andere organisaties.

Als woonondersteuner bied je de begeleiding die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Ben jij de verbinder die er voor zorgt dat de cliënt duurzaam kan uit stromen in de maatschappij naar een zelfstandige woonruimte? Lees dan snel verder!

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Dat je minimaal een relevant zorgdiploma mbo niveau 3 hebt. Ervaring met deze specifieke doelgroep is natuurlijk altijd goed.
  • Cliënten begeleiden we via de methodiek Krachtwerk, wanneer je hier dus al ervaring mee hebt is dat mooi meegenomen. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep.
  • Dat je kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.
  • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen
  • Dat je systematisch te werk kan gaan in de aanpak van de werkzaamheden en prioriteitstelling en voortgangsbewaking zelfstandig uitvoert.
Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao Sociaal Werk schaal 4 (minimaal € 2.124,- en maximaal € 2.921,- op basis van 36 uur) , ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist) en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainings-aanbod.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Solliciteren kan via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/256593

Heb je nog vragen? Stel ze aan HR via 088-7077600. Meer informatie over LEVANTOgroep is te vinden op onze website: www.levantogroep.nl

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.