LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuner jongeren Sittard/Geleen

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
WOONONDERSTEUNER

28 uur per week

Sittard/Geleen

LEVANTOgroep is op zoek naar een woonondersteuner voor de locatie Sittard of Geleen. Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze cliënten ondersteunen?

LEVANTOgroep is per direct op zoek naar een woonondersteuner. Als woonondersteuner bied je de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga je mee aan de slag?
  • Met het ondersteunen van cliënten in hun zelfredzaamheid bij algemene en huishoudelijke dagelijkse taken.
  • Bij het werken aan de doelen die de cliënt heeft gemaakt met de persoonlijk begeleider. Wanneer je veranderingen merkt in gedrag of gezondheid signaleer je dit ook bij de persoonlijk begeleider.
  • Jouw werkplek is in het huis van onze cliënten. Het is belangrijk dat zij zich er thuis voelen en jij dus bijdraagt aan een fijne groepssfeer. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid.
Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Dat je een relevant zorgdiploma mbo niveau 3 diploma hebt. Ervaring is natuurlijk altijd goed!
  • Cliënten begeleiden we via de methodiek Krachtwerk, wanneer je hier dus al ervaring mee hebt is dat een pré. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep ouderen.
  • Dat je kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.
  • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is een vereiste.
  • Dat je systematisch te werk kan gaan en de aanpak van de werkzaamheden, prioriteitstelling en voortgangsbewaking zelfstandig uitvoert.
Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao GGZ schaal 35 (minimaal €2.181.- en maximaal €2.944.- op basis van 36 uur), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Solliciteren kan via onderstaande link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/230619

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan afdeling HR via 088-7077600.

Meer informatie over LEVANTOgroep is te vinden op onze website: www.levantogroep.nl

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.