LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuner Maastricht, locatie Demertstraat

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
WOONONDERSTEUNER

Uren in overleg, minimaal 24 uur per week

REGIO MAASTRICHT, locatie Demertstraat

LEVANTOgroep is op zoek naar een woonondersteuner voor de regio Maastricht. Wij bieden ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Woonlocatie Demertstraat is een beschermde woonvorm waar 24-uurs zorg geboden wordt aan 20 bewoners met een psychiatrische kwetsbaarheid, gelegen in Heer. De woonvorm bestaat uit 2 woonhuizen. Op de locatie werken we samen met bewoners aan een zo zelfstandig mogelijk leven, en ondersteunen we waar nodig. Gedurende het verblijf kijken we naar de persoonlijke mogelijkheden om tot een goede vervolgplek te komen.

Kom jij onze cliënten ondersteunen?

LEVANTOgroep is op zoek naar een woonondersteuner voor de regio Maastricht.

Als woonondersteuner bied je de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga je mee aan de slag?
  • Met het ondersteunen van cliënten in hun zelfredzaamheid bij algemene en huishoudelijke dagelijkse taken.

  • Bij het werken aan de doelen die de cliënt heeft gemaakt met de persoonlijk begeleider. Wanneer je veranderingen merkt in gedrag of gezondheid signaleer je dit ook bij de persoonlijk begeleider.

  • Jouw werkplek is in het huis van onze cliënten. Het is belangrijk dat zij zich er thuis voelen en jij dus bijdraagt aan een fijne groepssfeer. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid.

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Dat je een relevant MBO niveau 3 diploma hebt.

  • Cliënten begeleiden we via de werkwijze Positief Krachtig. Ervaring met krachtgericht methodisch werk is een pré. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep. Dat je kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.

  • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is een vereiste.

  • Dat je systematisch te werk kan gaan en de aanpak van de werkzaamheden, prioriteitstelling en voortgangsbewaking zelfstandig uitvoert.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Deze vacature betreft een functie voor de duur van een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Naast salaris volgens cao GGZ functiegroep 35 (minimaal € 1.955, - en maximaal € 2.815, -), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteren kan via onderstaande link

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/223449

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan teammanager Johan Dreesen (06-52785492) of aan HR (088-7077600). Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.