LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuner Nachtdienst Maastricht - Heuvelland

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Woonondersteuner nachtdiensten

24 uur per week

Regio Maastricht-Heuvelland

Per direct

LEVANTOgroep is op zoek naar meerdere Woonondersteuners nachtdienst voor de Regio Maastricht-Heuvelland, verschillende locaties binnen Maastricht en Heuvelland. Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Ben jij 1 van onze nieuwe nachtwakers?

LEVANTOgroep is per direct op zoek naar meerdere woonondersteuner nachtdienst voor de regio Maastricht en Heuvelland. De woonondersteuner is tijdens de diensten (avond- en nachturen) aanwezig op de locatie met als doel de nachtelijke rust en veiligheid op deze locatie te handhaven.

Verdeling van de nachten ziet er als volgt uit: 3 nachten werken, 6 dagen vrij. Incidenteel is een 4e nacht noodzakelijk.

Waar ga je mee aan de slag?
 • Treedt op als eerste aanspreekpunt voor de bewoners op de locatie; biedt op verzoek van de bewoners zo nodig praktische hulp.
 • Stemt bij het begin van de dienst af met collega's over de overdracht, maakt afspraken over uit te voeren activiteiten tijdens de dienst.
 • Signaleert crisis en calamiteiten, handelt deze protocollen af of neemt zo nodig contact op met bereikbaarheidsdienst.
 • Is medeverantwoordelijk voor het welzijn en de veiligheid van de bewoners.
 • Vervult een signaleringsfunctie binnen de woonvorm. Neemt meldingen over incidenten, verstoringen, calamiteiten van andere locaties aan, handelt deze conform protocollen af.
 • Rapporteert conform de geldende procedures in het elektronisch cliënten dossier (ONS).
Wat hebben de cliënten van jou nodig?
 • Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding (minimaal MBO-niveau 3) aangevuld met enkele jaren werkervaring in de GGZ.
 • Je vindt het een uitdaging om niet van tevoren te weten hoe je nachtdienst zal verlopen en kunt goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Je hebt een de-escalerende werkwijze tijdens het hanteren van conflicten en weerstanden.
 • Naast integriteit zijn zowel een klantgerichte als resultaatgerichte werkhouding voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent in staat je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.
 • Je beschikt over een goede automatiseringskennis.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.
Wat kun je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao GGZ schaal 35 minimaal €1.955,- en maximaal €2.757,- (o.b.v. 36 uur) ontvang je onregelmatige diensttoeslag, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Solliciteren kan via onderstaande link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/168753

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met afdeling HR (tel. 088-7077600) of bekijk onze website: www.levantogroep.nl