LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuner Sittard Centrum

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
WOONONDERSTEUNER
24 uur per week
Sittard Centrum

LEVANTOgroep is op zoek naar een woonondersteuner voor de locatie Sittard Centrum. Wij bieden ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze cliënten ondersteunen?
Als woonondersteuner bied je de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga je mee aan de slag?
  • Met het ondersteunen van cliënten in hun zelfredzaamheid bij algemene en huishoudelijke dagelijkse taken.

  • Bij het werken aan de doelen die de cliënt heeft gemaakt met de persoonlijk begeleider. Wanneer je veranderingen merkt in gedrag of gezondheid signaleer je dit ook bij de persoonlijk begeleider.

  • Jouw werkplek is in het huis van onze cliënten. Het is belangrijk dat zij zich er thuis voelen en jij dus bijdraagt aan een fijne groepssfeer. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid.

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Dat je een relevant MBO niveau 3 diploma hebt.

  • Ervaring in de verslavingszorg is een pré.

  • Cliënten begeleiden we via de werkwijze Positief Krachtig. Ervaring met krachtgericht methodisch werk is een pré. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep. Dat je kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.

  • Dat je systematisch te werk kan gaan en de aanpak van de werkzaamheden, prioriteitstelling en voortgangsbewaking zelfstandig uitvoert.

  • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is een vereiste.

Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?
Naast salaris volgens cao GGZ FWG 35 (min. € 2.181,- max. € 2.944,- o.b.v. 36 uur), ontvang je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit verschillende trainingen.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteren kan via onderstaande link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/263054

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Leon Banens, Teammanager Westelijke Mijnstreek Beschermd Wonen

GSM: 0621461393 of afdeling HR (tel. 088-7077600).