LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuner Team Belfort Maastricht

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij een gedreven zorgprofessional met een hart voor mensen die door hun psychische kwetsbaarheid niet meer zelfstandig kunnen wonen?
LEVANTOgroep biedt per 1 augustus a.s. een waardevolle kans om als woonondersteuner bij Team Belfort voor 28-32 uur aan de slag te gaan. Hier speel jij een cruciale rol in het ondersteunen van de bewoners. Ontdek hoe jij hen kunt helpen het heft weer in eigen handen te nemen.

Heb jij het LEV om bij LEVANTOgroep te werken? Solliciteer dan nu!

Dit is jouw werkplek
Team Belfort kent twee locaties:

Locatie Foliodonk is een beschermde woonvorm met studio's voor 7 bewoners met een psychische kwetsbaarheid. De locatie is gelegen in Caberg/Malberg te Maastricht. De studio's zijn allemaal gelijkvloers. Het is een 12-uurs voorziening waar begeleiding in de nabijheid en op afgesproken tijden aanwezig is en 24 uur per dag oproepbaar is.

Locatie Peymeesterdreef is een beschermde woonvorm waar ruimte is voor 24 bewoners met een psychische kwetsbaarheid. De locatie is gelegen in de wijk Belfort in Maastricht. Begeleiding is 24 uur per dag aanwezig.

Samen met de bewoners werken we toe naar een zo zelfstandig mogelijk leven waar bij we, waar nodig, ondersteunen. Men werkt conform een rooster. Samen met het team draag je zorg voor de cliënten die er wonen.

Dit is waar jij mee aan de slag gaatAls woonondersteuner bij Team Belfort bied je de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Je hebt de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • Het ondersteunen van cliënten in hun zelfredzaamheid bij algemene en huishoudelijke taken.
 • Je werkt, samen met de cliënt, aan zijn of haar doelen die gemaakt zijn met de persoonlijk begeleider. Wanneer je veranderingen merkt in gedrag of gezondheid communiceer je dit ook met de persoonlijk begeleider.
 • Jouw werkplek is het huis van de cliënten. Het is belangrijk dat zij zich er thuis voelen en jij dus bijdraagt aan een fijne groepssfeer. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid.
 • Je werkt in wisselende diensten.
 • Je rapporteert conform de geldende procedures in het elektronisch cliënten dossier (ONS).

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Dit is wat je van LEVANTOgroep kan verwachten
We hebben alle tijd voor je en vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, betrokken blijft en jezelf ontwikkelt.
Daarom bieden wij jou:
 • Een brutosalaris volgens de CAO GGZ functiegroep 35 minimaal € 2.272,- en maximaal € 3.218,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en naast vakantiegeld kom je ook in aanmerking voor een eindejaarsuitkering en als dit aan de orde is ook onregelmatigheidstoeslag.
 • Een goede vergoeding voor woon/werkverkeer: tot 40 km enkele reis óf een volledige vergoeding indien je met het OV reist. En afhankelijk van de functie een thuiswerkvergoeding.
 • Een preventief budget om in te zetten voor jouw vitaliteit (bijv. vergoeding sportabonnement).
 • Het Ontwikkel-Me-Nu: als je sna(c)kt naar iets lekkers. Het opleidings- en trainingsaanbod om een goede bodem te leggen voor je werk.
 • Ontwikkelcoaches die kunnen ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en vormgeven aan een duurzaam en optimaal leerklimaat.
 • Je start in een tijdelijk contract van 1 jaar en als het wederzijds bevalt en bij ongewijzigde organisatieomstandigheden krijg je een vast contract.
 • Een “World-class workplace”, omdat wij vijf jaar op rij het keurmerk “beste werkgever” hebben gekregen van onze tevreden medewerkers.

Een goed begin is het halve werk en daarom start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma waarbij je de organisatie en je collega’s leert kennen.

Dit is wat onze cliënten van jou nodig hebben Een enthousiaste collega met LEV en die nét zo'n hart heeft voor onze cliënten als wij hebben. Dit kenmerkt jou:
 • Je bent in het bezit van een relevant zorgdiploma, minimaal MBO niveau-3 en hebt affiniteit met onze doelgroep. Ervaring is mooi meegenomen.
 • Je begeleidt cliënten door onze kernwaarde LEV toe te passen. Ervaring met krachtgericht methodisch werken is een pré. Net als kennis van psychopathologie.
 • Je bent in staat je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.
 • Je neemt de tijd voor onze cliënten.
 • Je beschikt over goede automatiseringskennis.
 • Je maakt makkelijk verbinding met bewoners en externen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Dit is LEVANTOgroep Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij.

Dit is hoe je solliciteert!
Solliciteren kan via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/315180

Voor meer informatie kun je contact opnemen met teammanager Johan Dreesen via 06-52785492 of met HR via 088-7077600. Bezoek ook onze website www.levantogroep.nl voor meer informatie over LEVANTOgroep.