LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuner Team Belfort Maastricht

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Woonondersteuner voor team Belfort, Peymeesterdreef Maastricht.

32 uur

LEVANTOgroep is op zoek naar een woonondersteuner voor de regio Maastricht. Wij bieden ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Locatie Peymeesterdreef is een beschermde woonvorm waar ruimte is voor 24 bewoners met een psychiatrische kwetsbaarheid, gelegen in de wijk Belfort van Maastricht. Team en bewoners zijn samen op zoek naar wat “goede zorg” is. Dit vanuit het gedachtegoed van de landelijke beweging “Radicale Vernieuwing langdurige WLZ GGZ” Onze uitgangspunten zijn gelijkwaardigheid, relaties i.p.v. regels, en een sterke nadruk op het “samen” doen. We tonen LEV in alles wat we doen en experimenteren graag om die “goede zorg” vorm te geven. Begeleiding is 24 uur per dag aanwezig.

Kom jij onze cliënten ondersteunen?

LEVANTOgroep is op zoek naar een woonondersteuner voor de regio Maastricht.

Als woonondersteuner bied je de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga je mee aan de slag? Met het ondersteunen van cliënten in hun zelfredzaamheid bij algemene en huishoudelijke dagelijkse taken.

Bij het werken aan de doelen die de cliënt heeft gemaakt met de persoonlijk begeleider. Wanneer je veranderingen merkt in gedrag of gezondheid signaleer je dit ook bij de persoonlijk begeleider.
  • Jouw werkplek is in het huis van onze cliënten. Het is belangrijk dat zij zich er thuis voelen en jij dus bijdraagt aan een fijne groepssfeer. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid.
  • Je werkt in wisselende diensten
  • Je rapporteert conform de geldende procedures in het elektronisch cliënten dossier (ONS). 

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Dat je een relevant MBO niveau 3 diploma hebt.
  • Je bent in staat je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.   
  • Je neemt de tijd voor onze cliënten.
  • Je beschikt over een goede automatiseringskennis
  • Je maakt makkelijk verbinding met bewoners en externen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Deze vacature betreft een functie voor de duur van een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Naast salaris volgens cao GGZ functiegroep 35 (minimaal € 2.241,- en maximaal

€ 3.004,-), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist) en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteren kan via onderstaande link

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/274724

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Teammanager Johan Dreesen (06-52785492) of aan HR (088-7077600).

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.