LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuner voor team Heugem

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
WOONONDERSTEUNER LOCATIE HEUGEM

28 uur per week

Regio Maastricht.

LEVANTOgroep is op zoek naar een woonondersteuner voor de regio Maastricht. Wij bieden ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

De locatie is gelegen in Heugem te Maastricht, vlak bij de Maas. De studio's zijn geen van allen gelijkvloers, maar bereikbaar met een lift en trap. Locatie Heugem is een beschermde woonvorm (leeftijd tussen jongvolwassenen en volwassenen) met een psychiatrische kwetsbaarheid. Samen met de bewoners werken we toe naar een zo zelfstandig mogelijk leven, waarbij we waar nodig ondersteunen.

Kom jij onze cliënten ondersteunen?

Als woonondersteuner bied je de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga je mee aan de slag?
  • Met het ondersteunen van cliënten in hun zelfredzaamheid bij algemene en huishoudelijke dagelijkse taken.

  • Bij het werken aan de doelen die de cliënt heeft gemaakt met de persoonlijk begeleider. Wanneer je veranderingen merkt in gedrag of gezondheid signaleer je dit ook bij de persoonlijk begeleider.

  • Jouw werkplek is in het huis van onze cliënten. Het is belangrijk dat zij zich er thuis voelen en jij dus bijdraagt aan een fijne groepssfeer. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid.

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Dat je een relevant MBO niveau 3 diploma hebt.

  • Cliënten begeleiden we via de werkwijze Positief Krachtig. Ervaring met krachtgericht methodisch werk is een pré. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep. Dat je kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.

  • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is een vereiste.

  • Dat je systematisch te werk kan gaan en de aanpak van de werkzaamheden, prioriteitstelling en voortgangsbewaking zelfstandig uitvoert.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Deze vacature betreft een functie voor de duur van een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Naast salaris volgens cao GGZ functiegroep 35 (minimaal € 2.181, - en maximaal € 2.944-), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist) en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteren kan via onderstaande link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/257699

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan afdelingscoördinator Isaura Rosier (0621322036) locatie Heugem of aan HR (088-7077600).

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.