LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuner Zorgpension

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
WOONONDERSTEUNER

24-32 UUR PER WEEK

ZORGPENSION NUTH

REGIO PARKSTAD

LEVANTOgroep is op zoek naar een woonondersteuner voor de locatie Zorgpension.

Zorgpension Nuth biedt volwassenen met psychiatrische en/of meervoudige problematiek een veilige, beschermde woonomgeving met 24-uurs zorg om weer structuur in hun leven te krijgen. Stabilisatie en, indien mogelijk, verhoging van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid zijn hierbij de uitgangspunten.

LEVANTOgroep biedt ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze cliënten ondersteunen?

LEVANTOgroep is per direct op zoek naar een woonondersteuner voor de locatie Zorgpension.
Als woonondersteuner bied je de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga je mee aan de slag?
  • Met het ondersteunen van cliënten in hun zelfredzaamheid bij algemene en huishoudelijke dagelijkse taken.

  • Bij het werken aan de doelen die de cliënt heeft gemaakt met de persoonlijk begeleider. Wanneer je veranderingen merkt in gedrag of gezondheid signaleer je dit ook bij de persoonlijk begeleider.

  • Jouw werkplek is in het huis van onze cliënten. Het is belangrijk dat zij zich er thuis voelen en jij dus bijdraagt aan een fijne groepssfeer. Je zult werken met wisselende diensten. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid.

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Dat je een relevant zorggerelateerd MBO niveau 3 diploma hebt.

  • Ervaring in de verslavingszorg is een vereiste.

  • Cliënten begeleiden we via de werkwijze Positief Krachtig. Ervaring met krachtgericht methodisch werk is een pré. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep. Dat je kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.

  • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is een vereiste.

  • Dat je systematisch te werk kan gaan en de aanpak van de werkzaamheden, prioriteitstelling en voortgangsbewaking zelfstandig uitvoert.

Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao sociaal werk (FWG 4, minimaal € 2.059,- en maximaal € 2.832,- op basis van 36 uur) of salaris volgens cao GGZ (FWG 35, min. € 2.181,- en max. € 2.944,- op basis van 36 uur) ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteren kan via onderstaande link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/233847

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan de teammanager Anita Ramakers (06-12713121) of HR (088-7077600).