LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuners nachtdienst (Maastricht, Sittard, Nuth)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
LEVANTOgroep is op zoek naar woonondersteuners voor de nachtdiensten voor locaties in Maastricht, Sittard en in Nuth. LEVANTOgroep biedt ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze cliënten ondersteunen?

LEVANTOgroep is per direct op zoek naar een woonondersteuner nachtdienst. De woonondersteuner is tijdens de diensten (avond- en nachturen) aanwezig op de locatie met als doel de nachtelijke rust en veiligheid op deze locatie te handhaven.

Verdeling van de nachten ziet er als volgt uit: 3 nachten werken, 6 dagen vrij. Incidenteel is een 4e nacht noodzakelijk.

Waar ga je mee aan de slag?   
 • Treedt op als eerste aanspreekpunt in de nacht voor de cliënten op de locatie; biedt op verzoek van de cliënten zo nodig praktische hulp.  
 • Zorgt voor rust in de nachtelijke uren.
 • Stemt bij het begin van de dienst af met collega’s over de overdracht, maakt afspraken over uit te voeren activiteiten tijdens de dienst. 
 • Signaleert crisis en calamiteiten, handelt deze protocollen af of neemt zo nodig contact op met bereikbaarheidsdienst. 
 • Is medeverantwoordelijk voor het welzijn en de veiligheid van de cliënten. 
 • Vervult een signaleringsfunctie binnen de woonvorm. Neemt meldingen over incidenten, verstoringen, calamiteiten van andere locaties aan, handelt deze conform protocollen af. 
 • Rapporteert conform de geldende procedures in het elektronisch cliënten dossier (ONS).

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?  
 • Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding (minimaal MBO-niveau 3) aangevuld met enkele jaren werkervaring in de GGZ. 
 • Je vindt het een uitdaging om niet van tevoren te weten hoe je nachtdienst zal verlopen en kunt goed omgaan met onverwachte situaties. 
 • Je hebt een de-escalerende werkwijze tijdens het hanteren van conflicten en weerstanden. 
 • Naast integriteit zijn zowel een klantgerichte als resultaatgerichte werkhouding voor jou vanzelfsprekend.  
 • Je bent in staat je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. 
 • Je beschikt over een goede automatiseringskennis. 
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een eigen auto.

Wat kan je vanLEVANTOgroepverwachten?  
Naast salaris volgens cao GGZ functiegroep 35 (minimaal € 2.241,- en maximaal € 3.004,- o.b.v. 36 uur) of volgens cao SW, schaal 4 (minimaal €2.172,- en maximaal €2.921,-) , ontvang je onregelmatige diensttoeslag, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit. De duur van het contract betreft een jaar met kans op verlenging.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit verschillende trainingen.  

Solliciteren kan via deze link: 

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/276166

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met afdeling HR (tel. 088-7077600). Voor meer informatie over de organisatie, bekijk onze website; www.levantogroep.nl