Land van Horne zoekt een

Woonzorgbegeleider (verzorgende IG)

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Jezelf zijn, jezelf blijven, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen, daar gaan we voor bij Land van Horne. Als woonzorgbegeleider heb je hier een belangrijk aandeel in. Door cliënten te zien, te begrijpen en te steunen bij het inrichten van hun leven, zodat ze zich thuis voelen in woonzorgcentrum Hushoven.

Wat je functie inhoudt
Je bent werkzaam in een collegiaal team met zorgprofessionals, waarbij we iedereen in zijn of haar kracht willen zetten. Zie jij wat er wél kan en wil je ons meehelpen de kwaliteit van zorg verder te verbeteren? Dan drinken we graag een kop koffie met je!

Eigenlijk hoeven we jou niet te vertellen wat je functie en vak inhoudt, maar voor de zekerheid nog even in het kort: als verzorgende lever je een bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen en ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen.
De werkzaamheden zijn o.a.: het observeren van cliënten, het verrichten van verpleegtechnische handelingen, je verstrekt medicijnen en ziet toe op het juiste gebruik ervan, je assisteert behandelaars en je begeleidt, stimuleert en motiveert cliënten bij ADL-activiteiten. Je biedt hulp bij het verstrekken van maaltijden en dranken en assisteert cliënten bij het eten en drinken. Je begeleidt cliënten van en naar in- en externe afspraken. Je ziet toe op de kwaliteit van zorg, verricht administratieve taken waaronder rapportage en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten. Ook begeleid je leerling-verzorgenden.

Samen kijken naar de individu
Elke dag is anders. Samen ontdekken en met een frisse, positief kritische blik de focus op de individuele cliënt leggen. Wat heeft deze nodig. Wat zijn de mogelijkheden voor de cliënt, wat kan en wat laat de cliënt zien. Het kunnen lezen van de cliënt, het hebben van intensief contact, continue communicatie, ook met de familie/netwerk en het samen leren en verder specialiseren is hier aan de orde van de dag.

Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar een gediplomeerd Verzorgende IG-er maar we gaan ook graag in gesprek met kandidaten met een SPW/MMZ diploma. Ervaring is mooi meegenomen. Heb je geen ervaring? Niet erg. Die kun je opdoen. Van jou wordt verwacht dat je in staat bent verantwoordelijk en op een plezierige manier te kunnen werken met onze cliënten.

Ons aanbod?
Wij bieden in elk geval een interessante functie binnen de ouderenzorg. Je salaris wordt ontleend aan functiegroep 35 (min. € 2.266,72 en max. € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur per week). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Daarnaast bieden we een goed scholingsaanbod en kom je te werken in een prettig team waar kwaliteit en samenwerken hoog in vaandel staan. Je krijgt een arbeidsovereenkomst aangeboden voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur wordt in overleg met jou vastgesteld.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je altijd, geheel vrijblijvend, contact opnemen met teamleider Yvonne Smolenaers. T: 088 987 82 93. Zij vertelt je graag meer over werken op de afdeling verpleging PG locatie Hushoven.

Direct solliciteren?
Past de functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct via de button 'solliciteer direct'.