Envida zoekt een

Woonzorgcentrum Larisa is op zoek naar collega┬┤s!

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Spreekt het motto ┬┤We doen het samen en we zijn pas tevreden als onze bewoner dat ook is┬┤ jou aan? Dan pas jij goed binnen de teams van woonzorgcentrum Larisa.

Woonzorgcentrum Larisa is een unieke zorglocatie met veel (loop-)ruimte en met veel daglicht. Verder is woonzorgcentrum Larisa ook uniek vanwege de ligging. Woonzorgcentrum Larisa is verweven in de bestaande woonomgeving en ligt op een steenworp afstand van het centrum en het prachtige stadspark van Maastricht. Daarnaast ligt het aan het in aanbouw zijnde Polverpark dat gaat zorgen voor een parkachtige omgeving die toekomstige mogelijkheden zal bieden aan de bewoners.

De collega┬┤s die werkzaam zijn binnen woonzorgcentrum Larisa zijn zeer dynamisch en werken met een grote betrokkenheid. Het uitdragen van de visie van Envida wordt als zeer belangrijk gezien en dit doet men in een goede onderlinge samenwerking met de diverse teams, behandelaren en therapeuten. Meedenken, het zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Wat verwachten wij van jou?
ÔÇó Je kunt je vinden in het motto van woonzorgcentrum Larisa;
ÔÇó Je vindt het leuk om mee te denken, op zoek te gaan naar verbeteringen en vernieuwingen;
ÔÇó Je bent in het bezit van een diploma in de richting verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4.

Hebben wij je interesse gewekt?
Je kunt rechtstreeks solliciteren door op de sollicitatiebutton te klikken. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen zal een van de collega┬┤s van het recruitmentteam contact met je opnemen. Wil jij graag meer informatie ontvangen of heb je nog vragen? Dan zijn we te bereiken op 043-6314008 of via recruitment@envida.nl. Ook is het mogelijk om vrijblijvend kennis te komen maken, informeer dan even naar de mogelijkheid voor een meeloopdag! Het vacaturenummer van deze vacature is 18643.