De Zorggroep zoekt een

Woonzorgondersteuner PG plus Woonomgeving Lavendel

Dienstverband

6 - 12 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen cliënten zich prettig en veilig in een vertrouwde omgeving. Een simpel "dankjewel" of een echte glimlach, daar doe jij het als woonzorgondersteuner voor! Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

Wat ga je doen?
Dankbaar werk! Dankzij de zaken die jij de zorgprofessionals uit handen neemt, kunnen zij meer aandacht besteden aan de zorg en cliënten. Op deze manier bieden jullie als team liefdevolle zorg aan de bewoners van Lavendel.

In de waan van de dag hebben zorgprofessionals soms te weinig tijd om de ondersteuning en aandacht te bieden waar bewoners behoefte aan hebben. Je ondersteunt de zorgmedewerkers, de werkzaamheden bestaan uit eenvoudige taken zoals bedden opmaken, bestellingen inruimen en lichte huishoudelijke werkzaamheden. Een van de dagelijkse werkzaamheden is het ondersteunen bij het soepproject met bewoners.

Moet er een wasje gedraaid worden op de afdeling of is de schone was gearriveerd en moet deze ingeruimd worden? Ook daar draai je je hand niet voor om. De dankbare blik van de cliënt, het team en de familie motiveren je om ook nog even een bezem door de gang te halen en het afval weg te brengen. Je eindigt je dienst met het drinken van een kopje koffie met één van de bewoners en gaat nog gauw met een gieter langs de planten, ook die hebben zorg nodig! Morgen? Dan staat er weer een ander gevarieerd pakket aan taken voor je klaar, je hebt er zin in!

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als Zorgondersteuner word je ingeschaald op basis van de cao VVT, in salarisschaal FWG 15, met een salaris van maximaal € 2.345,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. We bieden een contract voor de periode van 7 maanden (bij goed functioneren is er kans op verlenging). Het aantal uren per week is 6 tot 12 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van Lavendel is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Woonzorgondersteuner?
Een echte aanpakker met een zorghart. Je bent communicatief sterk, ziet het werk liggen en kunt daarnaast ook prima op verzoek van je collega's aan de slag. Heb je al ervaring in de zorg met dit soort taken? Dan is dat een mooie plus!

Voor externe kandidaten is een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast geworden?
Leuk! We ontvangen graag je sollicitatie op deze vacature. Eerst nog een paar vragen? Onze recruiter Sharel Driessen staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken via: Sharel.driessen@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.